Pariuri sportive

Cadiz vs Sevilla ponturi pariuri La Liga 28.10.2023

Cadiz vs Sevilla este duelul din runda cu numărul 11 din La Liga. Meciul va avea loc sâmbătă, 28 octombrie 2023, începând cu ora 22:00. Meci echilibrat?

Sevilla

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cadiz vs Sevilla

Se întâlnesc două echipe în criză de rezultate, care lasă de dorit ca formă și ca joc. Mă aștept la un duel echilibrat, de luptă, punctele fiind prioritare. De altfel, Cadiz și Sevilla se luptă în acest moment pentru evitarea retrogradării. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.80 la Unibet!

Ponturi Cadiz vs Sevilla

Unibet
Unibet

Cadiz vs Sevilla

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum

Cadiz

  • Cadiz se numără printre “favoritele” la retrogradare. După 10 etape, aceștia ocupă locul 16 în clasament, cu 9 puncte, având doar 3 lungimi peste “zona roșie”.
  • Gazdele vin după 3 înfrângeri la rând, cu Atletico Madrid, Girona și Valencia. De altfel, Cadiz are doar două victorii în tot sezonul!
  • Ultima victorie obținută contra celor de la Sevilla datează tocmai din 2006, iar atunci câștiga în Cupa Regelui. În La Liga nu s-a mai impus de mai bine de 20 de ani! Crezi că poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma - Carcelen, Mere, Făli, J. Hernandez - Alejo, Escalante, Alcaraz, Machis - Ramos, Guardiola

Sevilla

  • Sevilla este într-o formă slabă înainte de a se întâlni cu cei de la Cadiz. Andaluzii sunt fără victorie de 5 partide, timp în care au înregistrat 3 remize și 2 înfrângeri - ultimul joc disputat a fost cu Arsenal pe teren propriu în grupele Europa League, pierdut cu scorul de 2-1. Astfel, Sevilla rămâne fără victorie în primele 3 etape din UEL!
  • Nici în campionatul intern nu se descurcă mai bine. După 9 etape, Sevilla ocupă doar locul 13 în clasament, cu 9 puncte.
  • Ultimul joc disputat în La Liga a fost cu Real Madrid, încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat de moral.
  • Domină clar dueluri directe cu cei de la Cadiz, iar în sezonul precedent câștiga atât în tur, cât și în retur (1-0/0-2). Se impun din nou Sergiu Ramos & Co. ?

ECHIPA PROBABILĂ: Nyland - Navas, Gudelj, Ramos, Acuna - Sow, Soumare, Rakitic - Lukebakio, En-Nesyri, Ocampos


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri