Pariuri sportive

Cadiz vs Betis ponturi pariuri La Liga 09.02.2024

Meciul dintre Cadiz și Betis se joacă vineri, 9 februarie, în runda cu numărul 24 din La Liga. Partida va avea loc pe “Estadio Nuevo Mirandilla ”, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!

Betis

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cadiz vs Betis

Se întâlnesc două echipe modeste din punct de vedere ofensiv. Nici ca formă de moment nu impresionează, ambele având mare nevoie de puncte. Mă aștept la un duel echilibrat, cu puține reușite, așa cum au fost și precedentele întâlniri - 7 din ultimele 10 partide directe s-au încheiat cu maxim două goluri marcate. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Cadiz vs Betis

Unibet
Unibet

Cadiz vs Betis

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Cadiz

  • Cadiz se află pe loc retrogradabil în acest moment, respectiv pe locul 18, cu 17 puncte strânse în 23 de etape - este la doar 3 lungimi de a părăși “zona roșie”.
  • Echipa gazdă sunt fără victorie de 19 etape. De altfel, au doar două victorii în tot sezonul! Cel mai recent meci a fost în deplasare la Villarreal, încheiat cu o remiză albă, scor 0-0.
  • Doar de două ori în istorie a câștigat Cadiz contra celor de la Betis - ultimul succes a venit în aprilie 2023. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma - Carcelen, Fali, Chust, Pires - Alejo, Escalante, Alcaraz, Navarro - Sobrino, Ramos

Betis

  • Trupa lui Manuel Pellegrini vine după remiza de pe teren propriu contra celor de la Getafe, scor 1-1. Astfel, Betis rămâne doar cu două victorii în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile. Chiar și așa, Betis s-a calificat în fazele superioare din Europa League, de pe primul loc într-o grupă cu Rangers, Sparta Praga și Aris.
  • În acest moment, Betis ocupă locul 8 în La Liga, cu 35 de puncte, fiind la doar 3 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că “Verzii” nu au pierdut niciodată în deplasare cu cei de la Cadiz (6 victorii și 3 remize). Se impun din nou? 2.75 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Silva - Bellerin, Pezzella, Papastathopoulos, Miranda - Cardoso, Altimira - Rodri, Isco, Fornals - Fekir


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri