Pariuri sportive

Burel vs Pegula – Ponturi Australian Open - 18-01-2024

De la ora 05:00, ora României, Clara Burel și americanca Jessica Pegula vor fi adversare în cadrul rundei cu numărul 2 de la Australian Open 2024. Meciul poate fi vizionat pe Eurosport.

Jessica Pegula vs Ons Jabeur

Ponturi pariuri și pronostic analizat Clara Burel vs Jessica Pegula

Suprafața dură este preferată de Pegula, iar nivelul jocului său in turul inaugural a arăta cu ce poftă de joc a început Australian Open. Cel mai probabil nu o să o lase mai ușor nici pe Burel, iar la finalul meciului aștept un succes în minimum de seturi. Victorie Jessica Pegula scor 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.48 la Superbet.

Superbet
Superbet

Clara Burel vs Jessica Pegula

Jessica Pegula victorie 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Clara Burel – Jessica Pegula

Clara Burel

  • Franțuzoaica a reușit în 2023 și 2024 să obțină cea mai bună performanță din carieră în ceea ce privește Australian Open, respectiv avansarea în turul al doilea.
  • Evoluția sa din turul inaugural a fost una foarte bună și drept urmare și-a asigura victoria în fața ALiaksandrei Krunic după ce a avut cinci duble greșeli și un procentaj de 49% la primul serviciu.
  • Scorul a fost 6-4, 6-1, iar timpul de joc 67 de minute. Cel puțin primul set a lăsat de dorit pentru că s-au înregistrat foarte multe break-uri. Practic 7 din cele 10 game-uri au fost break-uri.

Jessica Pegula

  • Un eventual trofeu câștigat la Australian Open ar fi un cadou excelent pe care Jessica Pegula și-l poate face chiar în anul în care schimbă prefixul. În 24 februarie va împlini 30 de ani.
  • Americanca este obișnuită să joace foarte bine pe orice suprafață, drept dovadă sfertul de finală pe care l-a jucat în ultimele trei ediții de Australian Open.
  • Locul 5 WTA s-a comportat a ținut pasul foarte bine cu canadianca Marino pe care a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 după o oră și șase minute de joc efectiv.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri