Pariuri sportive

Brest vs Strasbourg ponturi Ligue 1 07.12.2023

Joi, în data de 7 decembrie, cu începere la ora 21:30, se va juca partida dintre Brest și Strasbourg, ce contează pentru runda cu numărul 12 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe “Stade Francis-Le Blé”. Se impun gazdele??

Brest - Chateauroux

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brest vs Strasbourg

Ca formă de moment și moral, Brest este superioară. Mă aștept să obțină un nou succes, mai ales că joacă pe teren propriu, acolo sunt o echipe greu de învins. De altfel, Strasbourg traversează o perioadă delicata. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.80 la Winmasters!

Ponturi Brest vs Strasbourg

Unibet
Unibet

Brest vs Strasbourg

1 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Brest

  • Brest este pe o pantă ascendentă și vine după două victorii consecutive, 1-3 cu Montpellier și 3-0 cu cei de la Clermont.
  • În prezent, gazdele sunt pe locul 7 în Ligue 1, cu 21 de puncte acumulate în 13 etape, fiind la doar o lungime distanță de un loc de cupe europene.
  • Brest s-a impus cu 1-0 în ultimul duel direct cu Strasbourg, disputat în martie 2023. Poate câștiga din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Bizot – Lala, Chardonnet, Brassier, Locko – Camara, Lees-Melou, Magnetti – Del Castillo, Mounie, Pereira Lage

Strasbourg

  • Strasbourg este în criză de rezultate, fiind fără victorie de 7 etape, perioadă în care a înregistrat 4 înfrângeri și 3 remize. Ultimul joc disputat a fost cu Reims în deplasare, pierdut cu scorul de 2-1.
  • După 13 etape, oaspeții sunt pe locul 15 în clasament, primul de deasupra “zonei roșii”, cu doar 13 puncte, având cu o lungime peste Lorient.
  • Strasbourg domină la general duelurile directe cu Brest, iar în ultimele 3 vizite pe terenul adversarei nu a pierdut. Poate câștiga acest meci? 4.35 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Sels – Senaya, Nyamsi, Perrin, Guilbert – Bakwa, Doukoure, Mwanga, Diarra – Gameiro – Emegha


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri