Pariuri sportive

Borges vs Medvedev – Ponturi Australian Open - 22-01-2024

Luni dimineață, de la ora 04:30, Nuno Borges și Daniil Medvedev vor evolua în cadrul optimilor de finală ale Australian Open. Meciul este transmis de Eurosport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Borges vs Medvedev

Rusul este clar favorit și după cum a jucat până acum ar trebui să se impună la pas în fața locului 69 ATP. Este primul meci direct dintre cei doi jucători, dar Daniil în turul anterior a fost la un nivel înalt încât m-a convins să pariez victorie Daniil Medvedev scor 3-0, cotă 1.53 la Superbet.

Superbet
Superbet

Nuno Borges vs Daniil Medvedev

Victorie Daniil Medvedev scor 3-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Nuno Borges – Daniil Medvedev

Nuno Borges

  • Cu puține zile înainte să împlinească 27 de ani, Nuno Borges a reușit să ajungă în cel mai înalt punct al unui turneu de Grand Slam în cei 5 ani în care joacă la profesioniști.
  • Portughezul vine după o victorie surprinzătoare. El a reușit ca în faza șaisprezecimilor de finală să treacă de bulgarul Grigor Dimitrov. Meciul a durat patru seturi, după ce anterior a câștigat în minimum de seturi.
  • Meciul împotriva locului 12 a fost abordat cu foarte mult curaj și drept urmare victoria nu a întârziat să apară. 6-7(3), 6-4, 6-2, 7-6(6) a fost scorul acelui duel.

Daniil Medvedev

  • Rusul Daniil Medvedev defilează și țintește a treia finală de Australian Open din carieră după ce a mai atins această performanță în 2021 și 2022.
  • Locul 3 ATP și-a reglat tirul și drept urmare, după un meci de cinci seturi a făcut instrucție cu jucătorul canadian Felix Auger-Aliassime. A fost cea mai bună reprezentare a sa de la Australian Open 2024.
  • Meciul a început foarte bine pentru Daniil Medvedev și a reușit să câștige în doar 47 de minute primul act. Întreg jocul a durat două ore și zece minute, iar scorul a fost 6-3, 6-4, 6-3.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri