Pariuri sportive

Bologna vs Lazio ponturi Serie A 03.11.2023

Vineri, în data de 3 noiembrie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Bologna și Lazio, ce contează pentru runda cu numărul 11 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Stadio Renato Dall’Ara ”. Meci de goluri?

lazio

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bologna vs Lazio

Se întâlnesc două echipe în formă, cu moral bun și cred că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune. De altfel, Bologna și Lazio au jucători de mare calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabelă. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Unibet
Unibet

Bologna vs Lazio

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Bologna

  • Bologna face un sezon peste așteptări. Gazdele sunt fără înfrângere de 9 etape, timp în care au înregistrat doar 3 victorii și nu mai puțin de 6 remize. Cel mai recent meci a fost în 16-imile Cupei Italiei contra celor de la Verona, câștigat cu scorul de 2-0.
  • După 10 runde, echipa condusă de Thiago Motta este pe locul 8 în Serie A, cu 15 puncte și un golaveraj de 11-8, fiind a 3-a cea mai bună formație din punct de vedere defensiv.
  • În mod surprinzător, Bologna nu a pierdut în ultimele 4 meciuri pe teren propriu contra celor de la Lazio (două remize și două victorii). Urmează un nou succes? 2.75 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski - Posch, Bonifazi, Calafiori, Lykogiannis - Aebischer, Moro - Orsolini, Ferguson, Karlsson - Zirkzee

Lazio

  • Lazio vine după o victorie la limită, de moral, 1-0 pe teren propriu cu Fiorentina, acesta fiind al 4-lea succes în ultimele 5 jocuri disputate în toate competițiile. În prezent, Lazio se află doar pe locul 7 în Serie A, cu 16 puncte, fiind la doar o lungime distanță de locurile de cupe europene.
  • “Vulturii” joacă și în grupele Champions League. După 3 etape, Immobile & Co. sunt doar pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, dar încă păstrează șanse reale la un loc în top 2.
  • “Biancocelesti” domină categoric duelurile directe cu Bologna, reușind să câștige 3 din ultimele 4 întâlniri. Urmează un nou succes? 2.60 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic - Vecino, Rovella, Alberto - Anderson, Immobile, Zaccagni


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri