Pariuri sportive

Bogdan vs Pliskova – Ponturi Transylvania Open – 11-02-2024

Duminică, 11 februarie 2024, de la ora 17:30, în finala WTA Transylvania Open de la Cluj-Napoca se vor duela Ana Bogdan (65 WTA) și Karolina Pliskova (78 WTA).


Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Karolina Pliskova

Ambele jucătoare își merită locul în ultimul act, însă nivelul pe care Pliskova l-a impus o face să primească o cotă mai mică pentru un eventual succes în finala competiției de la Cluj-Napoca. De altfel, jucătoarea din Republica Cehă a învins-o pe Ana pe unde a prins-o și conduce cu 3-0 la general. Voi paria victoria Karolina Pliskova, cotă 1.55 la Superbet, iar motivul este parcursul foarte bun și faptul că mereu a câștigat în minimum de seturi.

Superbet
Superbet

Ana Bogdan vs Karolina Pliskova

Victorie Karolina Pliskova

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Ana Bogdan vs Karolina Pliskova

Ana Bogdan

  • Ana Bogdan este foarte aproape de obținerea celui de-al patru trofeu din cariera de profesniostă, însă nu va fi deloc un duel deloc ușor în compania Pliskovei.
  • Calificarea locului 65 în ultimul act al Transylvania Open a venit după victoria cu 6-3, 3-6, 6-4 din semifinala 100% românească în care Jaqueline Cristian a stat de partea cealaltă a fileului.
  • De altfel, din cele patru jocuri, două s-au decis în decisiv și acestea s-au jucat în semifinale și sferturile de finală, Arantxa Rus este cealaltă sportivă eliminată de Ana Bogdan în trei seturi.

Karolina Pliskova

  • Cu doar o lună și jumătate înaintea împlinirii celor 32 de ani, Karolina Pliskova are ocazia să obțină al 17-lea titlu din istoria ei la profesioniști, acolo unde joacă din 2009.
  • Fostul lider mondial se află acum pe locul 78 în lume, dar locul ei este lejer printre cele mai bune 20 de sportive ale momentului. Va urca câteva locuri începând de luni, cu atât mai mult dacă va obține victoria.
  • Sportiva din Republica Cehă s-a calificat în ultimul act al turneului clujean în urma unui succes în două seturi în disputa cu britanica Harriet Dart. 6-3, 6-3 a fost scorul unui meci care a durat o oră și 24 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri