Pariuri sportive

Betis vs Real Madrid ponturi La Liga 09.12.2023

Sâmbătă, de la ora 17:15, în cadrul etapei cu numărul 16 din La Liga, Real Madrid se va deplasa pe “Estadio Benito Villamarín”, acolo unde va da piept cu cei de la Betis. Vedem goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Betis vs Real Madrid

Real Madrid este într-o formă de zile mari și este de așteptat să domine partida, însă Betis este un adversar incomod, ce poate pune probleme, mai ales că va avea fanii de partea sa Cred că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune - 3 din ultimele 5 partide directe s-au încheiat cu scorul de 0-0. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de de 2.10!

Ponturi Betis vs Real Madrid

Unibet
Unibet

Betis vs Real Madrid

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Betis

  • Trupa lui Manuel Pellegrini este într-o formă bună înainte de duelul cu Real Madrid. Betis a pierdut un singur joc din luna sepembrie și până în prezent. Recent, aceștia s-au calificat în 16-imile Cupei Spaniei. De asemenea, Betis este mare favorită la calificarea în fazele superioare din Europa League, fiind pe primul loc într-o grupă cu Rangers, Sparta Praga și Aris.
  • În acest moment, Betis ocupă locul 7 în La Liga, cu 25 de puncte, fiind la doar o lungime distanță de un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că “Verzii” au câștigat au câștigat doar de 3 ori contra celor de la Real Madrid în ultimii 10 ani. Poate produce surpriza? 4.75 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Silva – Miranda, Sokratis, Riad, Abner – Rodriguez, Roca – Luiz Henrique, Isco, Perez – Willian Jose

Real Madrid

  • Real Madrid nu are adversar în La Liga, dar nici în UCL. Vinicius & Co. s-au calificat deja în fazele superioare din Champions League - au maximum de puncte într-o grupă cu Napoli, Braga și Union Berlin.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti este lider în La Liga, cu 38 de puncte acumulate în 15 etape, având cu 4 lungimi peste rivala Barcelona.
  • Trebuei spus faptul că trupa blanco este neînvinsă în ultimele 13 partide disputate în toate competițiile, timp în care a înregistrat 2 remize și nu mai puțîn de 11 victorii. Ultimul joc disputat a fost cu cei de la Granada, câștigat cu scorul de 2-0.
  • Așa cum era de așteptat, Real domină duelurile directe cu cei de la Betis, fiind neînvinsă în ultimele 6 întâlniri (3 remize și 3 victorii). Se impune din nou? 1.75 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Lunin – Carvajal, Rudriger, Alaba, Mendy – Diaz, Kroos, Valverde, Bellingham – Joselu, Rodrygo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri