Pariuri sportive

Barcelona vs Real Madrid ponturi La Liga 28.10.2023

Derby-ul etapei cu numărul 11 din La Liga este partida dintre Barcelona și Real Madrid. El Clasico se dispută sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:15 pe “Camp Nou”. Cine se impune în El Clasico?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Barcelona vs Real Madrid

Este de departe cel mai important meci al sezonului, atât în Spania, cât și în lume. Se anunță un duel spectaculos, asta pentru că Barcelona și Real Madrid sunt în formă înainte de a se întâlni. De altfel, ultimele partide directe au fost la cote înalte. Recomand pronosticul “ambele marchează”!

Ponturi Barcelona vs Real Madrid

Unibet
Unibet

Barcelona vs Real Madrid

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum

Barcelona

  • Barcelona vine după victoria chinuită cu Shakhtar Donetsk din grupele Champions League (2-1). Cu 9 puncte în 3 etape, “catalanii” sunt ca și calificați în primăvara UCL.
  • Trebuie spus faptul că trupa blaugrana este neînvinsă în acest sezon, timp în care a înregistrat 3 remize și nu mai puțin de 10 victorii. Utimul joc disputat în campionat a fost cu Athletic Bilboa, câștigat la limită, scor 1-0.
  • Echipa pregătită de Xavi este pe locul 3 în La Liga, cu 24 de puncte strânse în 10 etape, fiind la o lungime în spatele marei rivale.
  • Lewandowski, Pedri, Frenkie De Jong, Raphinha, Jules Kounde, Sergi Roberto sau Joao Felix au probleme medicale și nu vor juca în El Clasico.

ECHIPA PROBABILĂ: Ter Stegen – Cancelo, Araujo, Christensen, Balde – Gundogan, Romeu, Gavi – Lopez, Torres, Yamal

Real Madrid

  • Real Madrid vine tot după o victorie în grupele Champions League. “Galacticii” au câștigat la Braga, scor 1-2. Astfel, după 3 runde, Vinicius & Co. au maximum de puncte.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti a jucat cu Sevilla în ultimul meci disputat în campionat, încheiat la egalitate, scor 1-1. Chiar și așa, Real Madrid este lider în La Liga, cu 25 de puncte acumulate în 10 etape.
  • De altfel, trupa blanco a câștigat 11 din cele 13 partide disputate în actuala stagiune în toate competițiile!
  • Thibaut Courtois, Eder Militao, Ardă Guler sau Dani Ceballos se numără printre jucătorii indisponibili pentru derby.

ECHIPA PROBABILĂ: Kepa – Carvajal, Alaba, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Modric – Bellingham – Vinicius Jr, Rodrygo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri