Pariuri sportive

Barcelona vs Granada ponturi La Liga 11.02.2024

Duminică, 11 februarie, de la ora 22:00, Barcelona primește vizita celor de la Granada pe “Estadi Olímpic Lluís Companys”, meci din etapa cu numărul 24 în La Liga. Catalanii promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Barcelona vs Granada

Barcelona nu își mai permite niciun pas greșit în lupta pentru titlu și are mare nevoie de victorie. Mă aștept ca trupa catalană să se impună, asta și pentru că cei de la Granada sunt într-o formă slabă. Recomand pronosticul 1 pauză/1 final, la o cotă de 1.70 la agenția de pariuri online Unibet!

Ponturi Barcelona vs Granada

Unibet
Unibet

Barcelona vs Granada

1 pauză/1 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Barcelona

  • Barcelona este într-o ușoară creștere de formă, reușind să câștige ultimele două partide disputate în campionat: 1-0 cu Osasuna și 1-3 cu Alaves.
  • Echipa antrenată de Xavi este în prezent doar pe locul 3 în La Liga, cu 50 de puncte, fiind la nu mai puțin de 11 lungimi distanță de liderul Real Madrid.
  • Așa cum era de așteptat, catalanii domină la general dueluri directe cu cei de la Granada, iar pe teren propriu s-a impus în 7 din cele 9 întâlniri. Se impune din nou Barcelona? 1.25 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Ter Stegen - Kounde, Araujo, I. Martinez, Cancelo - F de Jong, Christensen, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Pedri

Granada

  • Granada are un început de sezon foarte slab. După 23 de etape, aceștia au înregistrat doar două victorii, 6 remize și nu mai puțin de 15 înfrângeri. Ultimul joc disputat a fost contra celor de la Las Palmas, încheiat cu scorul de 1-1.
  • În prezent, echipa oaspete este penultima în La Liga, cu doar 12 puncte strânse până acum. Nu mai puțin de 45 de goluri a încasat Granada până acum, fiind a două cea mai slabă formație din punct de vedere defensiv.
  • În mod surprinzător, Granada este fără înfrângere în ultimele 5 dueluri directe cu Barcelona (o victorie și 4 remize) - în turul campionatului, scorul a fost 2-2. Poate produce surpriza? 13.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Batalla - Sanchez, Mendez, Miquel, Maouassa - Pellistri, Melendo, Hongla, Ruiz, Neva - Arezo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri