Pariuri sportive

Atalanta vs Napoli ponturi Serie A 25.11.2023

Sâmbătă, în data de 25 noiembrie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Atalanta și Napoli, ce contează pentru runda cu numărul 13 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Gewiss Stadium”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Atalanta vs Napoli

Ambele echipe au mare nevoie de cele 3 puncte, atât pentru a urca în clasament, dar mai ales pentru moral. Evoluțiile din ultima perioadă nu au fost la cel mai înalt nivel, însă Atalanta și Napoli rămân două formații cu potențial uriaș, cel puțin pe faza ofensivă. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.65 la Unibet!

Ponturi Atalanta vs Napoli

Unibet
Unibet

Atalanta vs Napoli

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Atalanta

  • Atalanta este destul de inconstanTă în acest început de sezon. Recent, aceștia au obținut doar un punct din deplasarea de la Udinese, scor 1-1.
  • Gazdele joacă și în grupele Europa League, acolo unde după 4 etape sunt fără înfrângere și cu un pas în primăvara europeană, având 10 puncte într-o grupă cu Sturm Graz, Sporting Lisabona și Rakow.
  • Echipa din Bergamo se află pe locul 5 în Serie A, cu 20 de puncte acumulate în 12 etape, fiind la 11 lungimi în spatele liderului Inter.
  • Trupa antrenată de Gasperini nu a mai câștigat contra celor de la Napoli din decembrie 2021. Un nou succes este recompensat cu o cotă de 2.70!

ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi – Djimsiti Scalvini, Kolasinac – Zappacosta, Ederson, Koopmeiners, Ruggeri – Lookman, Pasalic – Scamacca

Napoli

  • Campioana Italiei vine după o infrnagere surprinzătoare, 0-1 pe teren propriu cu Empoli, acesta fiind singurul eșec din ultimele 6 partide.
  • Napoli joacă și în grupele Champions League, iar în 4 runde a strâns 7 puncte, fiind pe locul secund, după Real Madrid, dar înaintea celor de la Braga și Union Berlin.
  • Formația pregătită de Rudi Garcia se află doar pe locul 4 în Serie A, cu 21 de puncte, fiind la 10 lungimi în spatele liderului Inter.
  • “Azzuri” au câștigat ultimele 3 dueluri directe cu Atalanta. Se impune din nou Napoli? 2.70 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Gollini – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Olivera – Anguissa, Lobotka, Elmas – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri