Pariuri sportive

AS Roma vs Inter ponturi Serie A 10.02.2024

Derby-ul etapei cu numărul 24 din Serie A este partida dintre AS Roma și Inter. Jocul se dispută sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:00 pe “Stadio Olimpico”. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat AS Roma vs Inter

Se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe din Serie A, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat, de luptă, așa cum am avut parte și în precedentele întâlniri. De altfel, niciuna nu își permite pas greșit în lupta pentru locurile de Champions League, respectiv titlu. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cot de 1.70 la Unibet!

Ponturi AS Roma vs Inter

Unibet
Unibet

AS Roma vs Inter

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

AS Roma

  • În urma rezultatelor slabe, Jose Mourinho a fost demis, iar în locul lui a fost instalat pe banca tehnică Daniele De Rossi. Cu acesta pe bancă, AS Roma a câștigat ultimele 3 jocuri, 2-1 atât cu Hellas Verona, cât și cu Salernitana, iar cu cei de la Cagliari s-a impus cu 4-0.
  • AS Roma ocupă în prezent locul 5 în Serie A, cu 38 de puncte acumulate în 23 de etape - este doar la o lungime distanță de locurile de Champions League.
  • “Giallorossi” au câștigat doar de 3 ori în ultimii 10 ani contra celor de la Inter. Poate câștiga din nou? 4.50 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Rui Patricio – Karsdorp, Mancini, Llorente, Angelino – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Inter

  • “Nerazzurri” au câștigat primul trofeu din acest sezon. Inter s-a impus în Supercupa Italiei, după ce a trecut de Lazio și Napoli. De altfel, Inter vine după victoria din derby-ul cu Juventus, scor 1-0 - a ajuns la 24 de meciuri consecutive fără înfrângere!
  • Inter este pe val în actuala stagiune. Lautaro Martinez & Co. s-au calificat în optimile Champions League, după ce s-a clasat pe locul secund într-o grupă cu Real Sociedad, Benfica și Salzburg.
  • Formația lui Simone Inzaghi este lider în Serie A, cu 57 de puncte strânse în 22 de etape, având 4 lungimi peste locul secund, ocupă de Juventus.
  • Inter s-a impus cu 1-0 în ultimul duel direct cu AS Roma. Urmează un nou succes? 1.85 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Lautaro, Thuram


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri