Pariuri sportive

AS Roma vs Hellas Verona ponturi Serie A 20.01.2024

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19:00, AS Roma primește vizita celor de la Hellas Verona pe “Stadio Olimpico”, meci din etapa cu numărul 21 în Serie A. Se impun gazdele?

AS Roma

Ponturi pariuri și pronostic analizat AS Roma vs Hellas Verona

Se întâlnesc două echipe cu mare nevoie de puncte, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament. Cred că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune - 7 din ultimele 10 întâlniri s-au încheiat cu reușite de ambele părți. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 2.25 la Unibet!

Ponturi AS Roma vs Hellas Verona

Unibet
Unibet

AS Roma vs Hellas Verona

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

AS Roma

  • În urma rezultatelor slabe, Jose Mourinho a fost demis, iar în locul lui a fost instalat pe banca tehnică Daniele De Rossi.
  • AS Roma ocupă un modest loc 9 în Serie A, cu 29 de puncte acumulate în 20 de etape - este doar la 5 lungimi distanță de locurile de Champions League.
  • “Giallorossi” vin după două înfrângeri consecutive. Au pierdut în Cupă derby-ul cu Lazio (1-0) și cu AC Milan în campionat (3-1).
  • Așa cum era de așteptat, AS Roma domină la general duelurile directe cu Hellas Verona (a câștigat 6 din ultimele 10 întâlniri). Poate câștiga din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Rui Patricio – Kristiansen, Llorente, Huijsen, Spinazzola – Bove, Paredes, Pellegrini – El Shaarawy, Dybala – Lukaku

Hellas Verona

  • Hellas Verona este într-o formă slabă înainte de a da piept cu AS Roma, având doar două victorii în ultimele 10 jocuri. Cel mai recent joc a fost cu Empoli pe teren propriu, câștigat cu scorul de 2-1.
  • În acest moment, formația pregătită de Marco Baroni este doar pe locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu 17 puncte, fiind la doar o lungime distanță de salvare.
  • “Gialloblu” a câștigat cu 2-1 ultimul duel direct cu AS Roma. Poate produce din nou surpriza? 7.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Montipo – Tchatchoua, Dawidowicz, Magnani, Doig – Folorunsho, Serdar, Suslov – Mboula, Djuric, Saponara


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri