Pariuri sportive

Aryna Sabalenka vs Lucia Bronzetti – WTA Brisbane – 03-01-2023

Miercuri dimineață, de la ora 04:30, ora României, Aryna Sabalenka și Lucia Bronzetti se vor înfrunta în cadrul turneului de la Brisbane. Învingătoarea s-ar putea duela cu chinezoaica Zhu.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Aryna Sabalenka vs Lucia Bronzetti

Favorită principală la câștigarea turneului de la Brisbane, Sabalenka știe foarte bine ce trebuie să facă pentru a avea parte de un meci la discreție. Adversarul nu spune mai nimic pentru a spera la un meci surprizăntor, ceea ce mă face să merg pe victorie Aryna Sabalenka -6.5 game-uri, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

Aryna Sabalenka - Lucia Bronzetti

Victorie Aryna Sabalenka -6.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Aryna Sabalenka - Lucia Bronzetti

Aryna Sabalenka

  • Din dorința de a-și pune la punct jocul până la debutul Australian Open, Aryna Sabalenka poate câștiga Brisbane, deoarece este loc 2 mondial și principală 1 la ridicarea trofeului.
  • Sportiva din Belarus va juca primul duel al sezonului în data de 3 ianuarie, deși în 26 decembrie a avut parte de un meci antrenament cu Ons Jabeur.
  • De altfel, Aryna a fost implicată în mai multe acțiuni în finalul anului trecut printre care și un turneu special disputat în Emiratele Arabe Unite, cu reguli speciale și unde a trecut printre altele de Iga Swiatek, actualul lider.

Lucia Bronzetti

  • Până la meciul pe care l-a avut în turul inaugural al WTA Brisbane, italianca a avut o pauză de aproape două luni și jumătate.
  • În meciul din turul I al turneului australian a oferit un joc prea bun pentru americanca Krueger (78 în lume) și drept urmare s-a calificat.
  • După aproape două ore de la începutul meciului, Luciei (52 WTA) i-a fost recunoscută supremația după ce s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri