Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Annecy vs Toulouse ponturi pariuri și pronosticuri 06.04.2023

Annecy vs Toulouse este duelul din semifinalele Cupei Franței. Meciul va avea loc joi, 6 aprilie 2023, începând cu ora 21:45 pe "Parc des Sports" . Cine se califică în finală?
Annecy vs Toulouse
April 06,2023
21:45

Ponturi Annecy vs Toulouse

peste 27.5 game-uri - cotă 1.52 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Annecy vs Toulouse

Este primul duel direct între cele două echipe, iar Toulouse este mare favorită la calificarea în finală Cupei Franței. Cu siguranță, Annecy va avea un cuvânt de spus, mai ales că este cu moralul ridicat după parcursul impresionat de până acum. Mă aștept la un joc echilibrat, de luptă, mai ales că miza este uriașă. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la Unibet!

Annecy

  • Annecy este surpriza plăcută din Cupa Franței. Echipa din eșalonul secund a reușit ceea ce părea imposibil înainte de fluierul de start – a eliminat-o în sferturi pe Marseille la penalty-uri (2-2 în timpul regulamentar).
  • Gazdele nu sunt în cea mai bună formă înainte de joc, aceștia fiind fără victorie în ultimele 4 jocuri (3 înfrângeri și o remiză).
  • În Ligue 2, Annecy se luptă pentru evitarea retrogradării – are doar 2 puncte peste „zona roșie”.
  • 2.65 este cota pentru o calificare istorică în finala Cupei Franței!

ECHIPA PROBABILĂ: Callens – Temanfo, Lajugie, Mouanga, Jean, Bastian – Pajot, Kashi, Demoncy, Balde – Sahi

Toulouse

  • Prezența în penultimul act din Cupa Franței este clar o surpriză. Toulouse a reușit să le elimine pe rând pe Lannion, AC Ajaccio, Reims și Rodez
  • În Ligue 1, oaspeții fac un sezon modest, aceștia fiind doar pe locul 13 – sunt fără grijile retrogradării, cel puțin în prezent, având 9 puncte peste „zona roșie”.
  • 1.75 este cota la victorie cu Annecy. Confirmă Toulouse statutul de favorită?

ECHIPA PROBABILĂ: Haug – Kamanzi, Costă, Nicolaisen, Suazo – Dejaegere, Spierings, Van den Boomen – Aboukhlal, Dallinga, Chaibi

Pariază pe COTA 1.85 la Unibet!

Plasează pariul