Pariuri sportive

Annecy vs Toulouse ponturi pariuri și pronosticuri 06.04.2023

Annecy vs Toulouse este duelul din semifinalele Cupei Franței. Meciul va avea loc joi, 6 aprilie 2023, începând cu ora 21:45 pe "Parc des Sports" . Cine se califică în finală?

Toulouse

Ponturi Annecy vs Toulouse

Ponturi pariuri și pronostic analizat Annecy vs Toulouse

Este primul duel direct între cele două echipe, iar Toulouse este mare favorită la calificarea în finală Cupei Franței. Cu siguranță, Annecy va avea un cuvânt de spus, mai ales că este cu moralul ridicat după parcursul impresionat de până acum. Mă aștept la un joc echilibrat, de luptă, mai ales că miza este uriașă. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la Unibet!

Annecy

  • Annecy este surpriza plăcută din Cupa Franței. Echipa din eșalonul secund a reușit ceea ce părea imposibil înainte de fluierul de start – a eliminat-o în sferturi pe Marseille la penalty-uri (2-2 în timpul regulamentar).
  • Gazdele nu sunt în cea mai bună formă înainte de joc, aceștia fiind fără victorie în ultimele 4 jocuri (3 înfrângeri și o remiză).
  • În Ligue 2, Annecy se luptă pentru evitarea retrogradării – are doar 2 puncte peste “zona roșie”.
  • 2.65 este cota pentru o calificare istorică în finala Cupei Franței!

ECHIPA PROBABILĂ: Callens – Temanfo, Lajugie, Mouanga, Jean, Bastian – Pajot, Kashi, Demoncy, Balde – Sahi

Toulouse

  • Prezența în penultimul act din Cupa Franței este clar o surpriză. Toulouse a reușit să le elimine pe rând pe Lannion, AC Ajaccio, Reims și Rodez
  • În Ligue 1, oaspeții fac un sezon modest, aceștia fiind doar pe locul 13 – sunt fără grijile retrogradării, cel puțin în prezent, având 9 puncte peste “zona roșie”.
  • 1.75 este cota la victorie cu Annecy. Confirmă Toulouse statutul de favorită?

ECHIPA PROBABILĂ: Haug – Kamanzi, Costă, Nicolaisen, Suazo – Dejaegere, Spierings, Van den Boomen – Aboukhlal, Dallinga, Chaibi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri