Pariuri sportive

Anisimova vs Sabalenka – Ponturi Australian Open – 21-01-2024

Duminică, de la ora 04:00, ora României, Amanda Anisimova și Aryna Sabalenka vor fi rivale în cadrul optimilor de finală de la Australian Open. Partida este transmisă și la TV, pe Eurosport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Amanda Anisimova vs Aryna Sabalenka

Ambele jucătoare au evoluat foarte bine în tururile anterioare și de aici calificarea lor fără set pierdut în acest punct. Tocmai această siguranță este posibil să o pună în dificultate pe învingătoare și drept urmare mă aștept la un duel cu peste 18.5 game-uri, iar cota este 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Amanda Anisimiova vs Aryna Sabalenka

Peste 18.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Amanda Anisimova - Aryna Sabalenka

Amanda Anisimova

  • Americanca Amanda Anisimova a reușit să lase o impresie foarte bună în decursul participărilor sale la Australian Open. Optimile de finală reprezintă cel mai înalt punct.
  • Locul 442 în lume a reușit să le trimită acasă pe Liudmila Samsonova, Podoroska și Paula Badosa. De fiecare dată meciurile s-au încheiat în minimum de seturi.
  • Meciul din șaisprezecimile de finală l-a avut cu iberica Paula Badosa de care a reușit să treacă cu scorul de 7-5, 6-4. Meciul a durat o oră și 26 de minute.

Aryna Sabalenka

  • Aryna Sabalenka a reușit să se impună la pas în cele trei meciuri disputate anterior în cadrul acestui Grand Slam. De fiecare dată a fost la cel mai înalt nivel.
  • În primul tur a pierdut un singur game, iar alte cinci game-uri a cedat în disputa din turul al doilea. Favorita numărul 2 și campioana en-titre.
  • Aryna Sabalenka are de luat și o revanșă în fața Anisimovei. În 2019 a fost eliminată de la Australian Open, însă dacă va juca precum a făcut-o până acum nu ar trebui să aibă probleme. 6-0, 6-0

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri