Pariuri sportive

Almeria vs Athletic Bilbao ponturi La Liga 12.02.2024

Luni, de la ora 22:00, în cadrul etapei cu numărul 24 din La Liga, Napoli se va deplasa pe “Power Horse Stadium”, acolo unde va da piept cu cei de la Almeria. Se impune Bilbao?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Almeria vs Athletic Bilbao

Almeria este într-o formă de zile mari și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că Almeria traversează o perioadă delicată. De altfel, Bilbao a câștigat ultimele 5 dueluri directe cu Almeria. Recomand pronosticul 2 solist, la o cotă de 1.75 la agenția de pariuri online Unibet!

Ponturi Almeria vs Athletic Bilbao

Unibet
Unibet

Almeria vs Athletic Bilbao

2 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Almeria

  • Almeria este una dintre favoritele la retrogradare. După 23 de etape, andaluzii sunt fără victorie în La Liga – au 6 remize și nu mai puțin de 17 înfrângeri! Ultimul joc disputat a fost cu Valencia, pierdut cu scorul de 2-1.
  • În prezent, echipa antrenată de Gaizka Garitano este ultima clasată, cu 6 puncte, fiind la nu mai puțin de 14 lungimi distanță de primul loc clasat deasupra “zonei roșii”.
  • Almeria nu a mai câștigat contra celor de la Athletic Bilbao din 2009. Poate produce surpriza? 5.10 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Maximiano - Pubill, Baba, Chumi, Centelles - Lopy, E. Gonzalez - Arribas, Melero, Ramazani - Lozano

Athletic Bilbao

  • Athletic Bilbao este una dintre cele mai în formă echipe din La Liga. Trupa pregătită de Ernesto Valverde a câștigat 7 din ultimele 10 partide. Ultimul joc disputat a fost cu Atletico Madrid în manșa tur din semifinalele Cupei Spaniei, câștigat cu scorul de 1-0.
  • Echipa din Țara Bascilor este în prezent pe locul 5 în La Liga, cu 45 de puncte acumulate în 23 de etape, fiind în grafic pentru un loc de Champions League în sezonul următor - este la doar 3 lungimi în spatele celor de la Atletico.
  • Domină categoric duelurile directe cu Almeria, fiind fără înfrângere în utlimele 11 întâlniri, timp în care a înregistrat o remiză și nu mai puțin de 10 victorii. Câștigă din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Simon - De Marcos, Yeray, Paredes, Yuri - Ruiz de Gallareta, Benat - I. Williams, Sancet, Muniain - Guruzeta


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri