Pariuri sportive

AEK Atena vs Brighton ponturi Europa League 30.11.2023

Joi, în data de 30 noiembrie, cu începere la ora 19:45, se va juca partida dintre AEK Atena și Brighton, ce contează pentru runda cu numărul 5 din grupele Europa League, urmând să se desfășoare pe “OPAP Arena”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat AEK Atena vs Brighton

Pentru a mai rămâne în cursa pentru un loc în top 2, AEK Atena trebuie să câștige acest meci. De partea cealaltă, Brighton, cu un succes, are asigurat locul de calificare în fazele eliminatorii din Europa League. Mă aștept la un joc spectaculos, cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi AEK Atena vs Brighton

Unibet
Unibet

AEK Atena vs Brighton

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

AEK Atena

  • AEK Atena a început bine faza grupelor. A debutat cu o victorie uriașă, 2-3 în deplasare cu Brighton, apoi a încheiat la egalitate cu Ajax (1-1), însă în ultimele două runde a pierdut dubla cu Marseille. În urma acestor rezultate, grecii sunt pe locul 3 în grupă, cu 4 puncte.
  • Înainte de a da piept cu Brighton, AEK a câștigat la limită în campionatul intern cu Giannina (0-1). Astfel, după 12 runde, este la doar un punct în spatele liderului Panathinaikos.
  • De menționat este faptul că AEK a pierdut doar două meciuri pe teren propriu în 2023!
  • Conform caselor de pariuri, AEK Atena este outsider cu Brighton – 3.80 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Stankovic – Sidibe, Vida, Callens, Mohammadi – Mantalos, Symanski, Pineda – Ellasson, Zuber, Gacinovic

Brighton

  • Brighton a început mai greu faza grupelor, iar după două runde nu a înregistrat nici o victorie, însă echipa din sudul Angliei și-a revenit și a câștigat precedentele două partide: 2-0 cu Ajax, atât în tur, cât și în retur. După 4 runde, englezii sunt pe locul 2, cu 7 puncte.
  • Trupa pregătită de De Zerbi vine după o victorie de moral, 2-3 în deplasare cu Nottingham în Premier League. Astfel, Brighton a ajuns la 5 meciuri consecuție fără eșec în toate competițiile.
  • Trebuie spus faptul că Brighton are doar două victorii pe teren străin în ultimele 7 partide disputate. Își ia revanșa în fața celor de la AEK Atena? 1.90 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Steele – Veltman, Van Hecke, Dunk, Hinshelwood – Baleba, Gross – Adingra, Lallana, Buonanotte – Joao Pedro


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri