Pariuri sportive

AC Milan vs Sassuolo ponturi Serie A 30.12.2023

Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 19:00, AC Milan primește vizita celor de la Sassuolo pe “San Siro”, meci din etapa cu numărul 18 în Serie A. Se impun Giroud & Co. ?


Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Milan vs Sassuolo

AC Milan este destul de inconstantă în acest început de sezon, iar Sassuolo este un adversar incomod, ce are resursele necesare pentru a produce surpriza. Mă aștept la un meci spectaculos, cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.65 la Unibet!

Ponturi AC Milan vs Sassuolo

Unibet
Unibet

AC Milan vs Sassuolo

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

AC Milan

  • AC Milan este destul de inconstantă în acest început de sezon. Giroud & Co. vin după remiza spectaculoasă de pe terenul celor de la Salernitana, scor 2-2. Astfel, Milan este fără înfrângere în ultimele 6 etape (4 victorii și 2 remize).
  • “Diavolul Milanez” se află pe locul 3 în Serie A, cu 33 de puncte, fiind la nu mai puțin de 12 lungimi în spatele liderului Inter.
  • Așa cum ne așteptam, trupa lui Pioli domină la general duelurile directe cu Sassuolo, însă în ultimele 5 întâlniri a câștigat o singură dată. Se impune din nou? 1.45 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Maignan - Calabria, Kjaer, Simic, Hernandez - Loftus-Cheek, Bennacer, Reijnders - Pulisic, Giroud, Leao

Sassuolo

  • Sassuolo este într-o formă slabă înainte de jocul cu AC Milan. Trupa pregătită de Alessio Dionisi este fără victorie de 4 etape, timp în care a înregistrat 3 înfrângeri și 1 remiză. Ultimul meci disputat a fost cu Genoa, pierdut cu scorul de 2-1.
  • În acest moment, echipa oaspete se află pe locul 15 în Serie A, cu 16 puncte, având doar 3 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • În mod surprinzător, Sassuolo a câștigat 3 din ultimele 5 dueluri directe cu AC Milan - în ultima întâlnire s-a impus cu scorul de 5-2. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Consigli - Toljan, Erlic, Ferrari, Pedersen - Henrique, Thorstvedt - Berardi, Bajrami, Lauriente - Pinamonti


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri