WTA

Parry vs Sakkari – Ponturi Indian Wells – 13-03-2024

Miercuri, de la ora 20:00, Diane Parry și Maria Sakkari vor juca în meci direct în cadrul optimilor de finală ale turneului WTA de la Indian Wells. Învingătoare va evolua în compania Emmei Navarro sau a Arynei Sabalenka.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Diane Parry vs Maria Sakkari

Toate jucătoarele eliminate de Parry nu se pot ridica la nivelul la care se află grecoaica Sakkari și atunci cota mai bună primită de sportiva aflată pe 9 WTA este firească. Jocul său a fost neașteptat de bun în turul anterior și cu o astfel de siguranță nu are cum să nu obțină calificarea. Victorie Maria Sakkari este recomandarea mea, cotă 1.40 la Superbet.

Superbet
Superbet

Diane Parry vs Maria Sakkari

Victorie Maria Sakkari

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Diane Parry - Maria Sakkari

Diane Parry

  • Franțuzoaica Diane Parry este pe locul 61 în lume, ceea ce a făcut să joace un meci mai mult decât Maria Sakkari. Asta se întâmplă pentru că n-a fost cap de serie.
  • Astfel, în primul tur a trecut în minimum de seturi de italianca Trevisan (59 WTA), 7-5, 6-3. Nu la fel de ușor a mai fost meciul cu Leylah Fernandez (34 WTA) pe care a învins-o surprizător cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2.
  • A învățat ceva din meciul cu Fernandez, iar în meciul cu rusoaica Blinkova a reușit să se impună cu scorul de 6-4, 6-3 într-un duel care a durat o oră și 54 de minute. De-a lungul meciului, DIane și-a pierdut propriul serviciu o singură dată.

Maria Sakkari

  • Aflată pe locul 9 și fiind cap de serie, Maria Sakkari a început turneul din turul al doilea, atunci când s-a duelat cu rusoaica Diana Shnaider (19 ani, 74 WTA) și pe care a învins-o în decisiv.
  • 7-5, 4-6, 6-0 a fost scorul primului duel pe care Maria l-a avut la Indian Wells 2024. În al doilea tur a fost din nou favorită și a reușit să-și facă foarte bine treaba.
  • Caroline Garcia - Maria Sakkari a fost meciul din șaisprezecimile de finală, duel în care grecoaica s-a impus cu 6-3, 6-4. Cu toate acestea, nu a fost chiar cel mai bun meci al său, deși a fost determinată și cel puțin pe primul serviciu a reușit să câștige 76% din puncte.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri