ATP

Nardi vs Paul – Ponturi Indian Wells – 13-03-2024

Miercuri, de la ora 20:00, Luca Nardi și Tommy Paul vor fi adversari în cadrul optimilor de finală ai turneului Indian Wells. Învingătorul va juca cu norvegianul Casper Ruud sau francezul Gael Monfils.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Luca Nardi vs Tommy Paul

Motivat să ofere ce are mai bun după surpriza pe care a reușit-o în turul anterior, italianul o să-i facă viața grea și americanului și atunci un meci cu cel puțin 19 game-uri se anunță. Cu toate că americanul servește foarte bine, Luca a avut o replică bună și drept urmare vă recomand peste 18.5 game-uri, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Luca Nardi vs Tommy Paul

Peste 18.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Luca Nardi - Tommy Paul

Luca Nardi

  • În vârstă de 20 de ani, italianul Luca Nardi a reușit ca în turul anterio să facă cel mai bun rezultat al carierei și totul după e a reușit să-l elimine pe sârbul Novak Djokovic.
  • Liderul mondial nu l-a speriat pe sportivul din Italia, iar pentru a doua oară consecutiv a reușit să se impună în set decisiv. 6-4, 3-6, 6-3 a fost scorul în care a trecut de actualul lider ATP.
  • În primul său meci de la Indian Wells 2024 a trecut tot în trei seturi de chinezul Zhang. 6-3, 3-6, 6-3 a fost scorul unui meci care s-a încheiat după două fix ore.

Tommy Paul

  • Americanul Tommy Paul servește foarte bine și la fel de bună este și replica la primire, iar lucrul acesta confirmă faptul că a obținut două victorii fără set pierdut.
  • A început turneul cu un meci împotriva unui alt american, Alex Michelsen. A fost un duel scurt, tranșat după doar o oră și 17 minute timp în care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2.
  • În cel de-al doilea său meci de la Indian Wells, Tommy Paul l-a eliminat pe Ugo Humbert. Meciul a durat o oră și 29 de minute, iar la final scorul a fost 6-4, 6-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri