Pariuri online

Concurs gratuit de pronosticuri la Unibet


Te pricepi la pariuri dar nu ai unde sa o demonstrezi? Unibet iti da aceasta sansa in mod complet gratuit. Nu trebuie decat sa ai un cont valid pe aceasta platforma si sa intri in pagina promotionala pentru a raspunde la intrebarile date. Daca raspunzi la toate intrebarile primesti automat banii in cont.

Unibet lanseaza acest concurs cu diferite ocazii, ultima oara a fost o editie speciala pentru calificarile Euro 2020, atunci pentru ca au fost mai multe meciuri au fost 7 intrebari. Aceste intrebari sunt practic niste pronosticuri pe care trebuie sa le ghicim la partidele selectate. De la rezultatul final, numarul de goluri sau cartonase pana la prima formatie care inscrie. O sa vedem tot mai des acest predictor la Liga 1. In etapa cu numarul 9 avem 5 intrebari pentru meciurile: CFR vs. Voluntari, Dinamo vs. Botosani, Craiova vs. FCSB, Iasi vs. Hermannstadt si Chindia vs. Sepsi.

Nu sunt intrebari foarte grele insa pentru ca au legatura cu pariurile avem nevoie si de o doza de noroc pentru a castiga. Avem nevoie de 5/5 raspunsuri corecte pentru a lua premiul de 15.000 RON cash, iar daca mai multi utilizatori ghicesc raspunsurile atunci jackpot-ul se imparte in mod egal. Pentru a avea mai multe sanse inainte de a raspunde la o intrebare apare media raspunsurilor de la ceilalti concurenti. In acest mod puteti vedea pe ce s-a pariat.

Concurs de pronosticuri gratuit la Unibet Sport

  1. Intra in contul tau Unibet (click aici daca nu ai cont)
  2. Acceseaza pagina Kick-off Series Unibet
  3. Raspunde la intrebari
  4. Trimite raspunsurile
  5. Daca ai ghicit toate pronosticurile castigi 15.000 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.