Pariuri online

Participa gratuit la un concurs de pronosticuri cu 3000 RON cash

“Super 12″ este un concurs de pronosticuri pe meciuri de fotbal cu premii cash de 3000 RON dar si freebet-uri de la 10 pana la 500 RON. Concursul are loc in fiecare saptamana iar participarea este gratuita pentru toti clientii Sportingbet.


Te crezi bun la pariuri? Atunci ce zici de acest concurs de pronosticuri la care poti castiga premii cash daca indici toate rezultatele 1X2 corecte? Pare o provocare destul de mare pentru tine? Daca raspunsul este afirmativ atunci ramai aici pentru a afla toate detaliile promotiei speciale. In fiecare saptamana Sportingbet propune 12 meciuri meciuri la care trebuie sa indici rezultatul final 1, x sau 2, adica victorie gazde, egal sau victorie oaspeti.

Fiecare runda dureaza intre 3 si 9 zile iar participarea este complet gratuita pentru toti clientii de la Sportingbet. In fiecare zi poti da un pronostic la meciurile propuse, deci automat daca dai mai multe pronosticuri diferite cresc sansele sa castigi. Dupa ce runda s-a incheiat vei putea vedea cate meciuri ai pronosticat corect in fiecare zi. Daca vei vedea simbolul unui trofeu in dreptul contului tau inseamna ca ai indicat cel putin 8 meciuri corect din cele 12 propuse.

Ce poti castiga la Super 12 – concurs gratuit de pronosticuri

  • pentru 8/12 pronosticuri corecte: 10 RON freebet
  • pentru 9/12 pronosticuri corecte: 50 RON freebet
  • pentru 10/12 pronosticuri corecte: 100 RON freebet
  • pentru 11/12 pronosticuri corecte: 500 RON freebet
  • pentru 12/12 pronosticuri corecte: 3000 RON cash

In fiecare zi poti da alte pronosticuri deci ai mai multe oportunitati de a luat un freebet, sau de ce nu, daca esti inspirat, premiul cel mare de 3000 RON cash. Iata cum arata o runda de “Super 12” cu cele 12 evenimente propuse si cele 3 solutii la fiecare: 1, x sau 2.


Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.