Pariuri online

Premii de pana la 250 RON + 50 rotiri gratuite la Sportingbet

Sportingbet a lansat o noua oferta de bun venit pentru clientii noi. Cu o investitie de doar 50 RON puteti sa castigati premii de pana la 250 RON, dar si 50 de rotiri gratuite.


Sportingbet este un nume foarte cunoscut la nivel mondial, evident ca si in Romania este printre cele mai bune case de pariuri online, o optiune de top atunci cand cautati o agentie la care sa jucati bilete la pariuri. Profesionalism, platforma stabila, aplicatii, cote bune si sute de optiuni de pariere atat pre-meci dar si live la foarte multe evenimente sportive.

In prezent Sportingbet Romania are o oferta noua de bun venit, un mod original de a imparti premii clientilor care aleg sa joace pe aceasta platforma. Avem in total premii de pana la 250 RON si pana la 50 de rotiri gratuite la sloturi.

Sunt 4 misiuni la Sportingbet pe care trebuie sa le indeplinim pe rand pentru a obtine premii:

 1. Misiunea fotbal
 2. Misiunea combi
 3. Misiunea Live
 4. Misiunea cazinou
 • Pentru prima misiune trebuie sa faci un pariu simplu pre-meci pe fotbal cu o miza de minim 50 RON la cota de 1.70 sau mai mare si castigati 50 RON freebet.
 • Pentru a doua misiune trebuie sa plasati un bilet combinat (cu 3 sau mai multe meciuri) la o miza de minim 50 RON. Cota minima este de 1.70 per eveniment si veti castiga 50 RON freebet.
 • Pentru a 3-a misiune aveti un pariu de rezerva sau pariu fara risc de 50% pana la 100 RON daca plasati un pariu simplu LIVE de minim 50 RON la cota 1.70 sau mai mare.
 • Misiunea a 4-a dedicata sectiunii de cazino ne aduce 20 de rotiri gratuite daca mizam cel putin 20 de RON la casino.

Daca am indeplinit toate aceste 4 misiuni mai primim cadou 50 RON pariu gratuit + 30 de rotiri gratuite.

*Rotirile gratuite se acorda la jocul de pacanele Starburst, au o valoare de 0.50 RON si au conditii de rulaj x20.

Cum poti obtine premii 250 RON si rotiri gratuite la Sportingbet

 1. Deschide un cont nou la Sportingbet de AICI
 2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
 3. Indeplineste misiunile pe rand
 4. Primesti premii totale de 250 RON in pariuri gratuite + 50 rotiri gratuite la Starburst

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.