Pariuri online

Pariuri gratuite pentru Champions League si Europa League

Pariuri gratuite pentru Champions League si Europa League prin Unibet Romania. Bucura-te de 2 freebet-uri oferite exclusiv pentru competitiile europene. Ambele pariuri gratuite au o valoare de 25 RON fiecare.


Fanii fotbalului se bucura la mijlocul saptamanii de competitiile supreme pentru cluburi: Champions League si Europa League. Evident ca UCL ramane principalul punct de atractie pentru ca ne ofera dueluri cu adevarat spectaculoase inca din faza grupelor. Totusi in ultimii 2-3 ani Europa League a devenit si ea o intrecere cu audiente tot mai mari, asta ca avem cluburi tot mai cunoscute, precum Arsenal, Lazio, Manchester United si multe altele incep sa fie tot mai prezente aici.

Pariaza marti pe meciurile din UEFA Champions League minim 50 RON si primesti 25 RON freebet pentru partidele de a doua zi. Asta nu este tot, daca repeti procedura si pariezi si miercuri 50 RON pe jocurile din UCL, primesti 25 RON pentru partidele Europa League de joi.

Cum poti primi 2 pariuri gratuite pas cu pas pentru competitiile europene?

 1. Intra in contul tau Unibet (Nu ai cont? Da click aici!)
 2. Activeaza oferta din pagina promotionala
 3. Pariaza marti minim 50 RON la cota minima 1.80 pre-meci sau live pe disputele din Champions League – primesti 25 RON freebet pentru a doua zi de UCL
 4. Pariaza miercuri minim 50 RON la cota minima 1.80 pre-meci sau live pe disputele din Champions League – primesti 25 RON freebet pentru Europa League

Termeni si conditii pentru oferta 2 Pariuri Gratuite in Liga Campionilor si Europa League de la Unibet

 • Oferta se adreseaza tuturor jucatorilor de la Unibet
 • Este necesare optare manuala inainte de a paria
 • Se accepta pariurile pre-meci dar si cele LIVE
 • Trebuie sa pariati marti pe meciurile din UEFA Champions League minim 50 RON la cota minima 1.80
 • Primiti un pariu gratuit de 25 RON pentru meciurile din UCL de miercuri
 • Daca pariati si miercuri 50 RON la cota minima 1.80 pe jocurile din UEFA Champions League
 • Mai primiti 25 RON freebet pentru jocurile de a doua zi din Europa League

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.