Pariuri online

Pariu gratuit 25 RON si 5 rotiri gratuite la Anglia - Danemarca

Semifinala Anglia - Danemarca devine mult mai interesanta daca pariati la Unibet, aveti asigurat un pariu gratuit de 25 RON dar si 5 rotiri gratuite FARA DEPOZIT la cel mai cunoscut joc de pacanele din Romania: Burning Hot.


Unibet ne ofera doua promotii exclusive pentru a doua semifinala de la Euro 2020: Anglia – Danemarca. Partida se joaca in seara asta de la ora 22:00 pe Wembley Stadium din Londra, locul unde se va juca si finala.

25 RON pariu gratuit LIVE pentru Anglia – Danemarca

Plaseaza un pariu inainte de ora de start a partidei folosind functia “Creare pariu” cu o miza de cel putin 50 RON si cote minime de 1.40. Vei primi un pariu gratuit live in valoare de 25 RON ce poate fi folosit pe meciul selectat.

  1. Intra in contul Unibet sau deschide un cont nou de aici
  2. Pariaza 50 RON pe Anglia – Danemarca cu functia “Creare pariu” inainte de startul partidei
  3. Primesti 25 RON freebet live pentru acelasi meci

5 rotiri gratuite CASH, fara depozit la pauza meciului

Intra la pauza meciului Anglia – Danemarca la slotul 100 Burning Hot de pe mobil (browser). Nu uita inainte sa activezi oferta din pagina promotionala. Primesti 5 rotiri CASH. Castigurile generate aici vor fi creditate ca bani reali.

  1. Intra in contul tau Unibet sau deschide unul nou de aici
  2. Activeaza oferta
  3. Intra la jocul 100 Burning Hot de pe mobil
  4. Primesti 5 rotiri gratuite cash

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.