Pariuri online

Pariu gratuit 22 lei in fiecare zi la Cupa Mondiala cu Superbet

Pariu gratuit de 22 lei in fiecare zi la Cupa Mondiala 2022 cu Superbet. Toti clientii primesc un freebet daca joaca cel putin 20 lei la CM. Oferta poate fi activata in fiecare zi in care sunt meciuri la Mondial.


Avem o multime de oferte pentru Cupa Mondiala 2022 din Qatar, insa multe sunt pentru clientii noi, asa ca ne-am gandit sa aducem in atentia voastra o promotie care este valabila pentru toata lumea. Superbet este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din Romania, cu un numar urias de clienti. Ceea ce inseamna ca sunt sanse mari ca si tu sa fii deja inregistrat la acest operator.

Finalul anului ne aduce meciuri de la Campionatul Mondial 2022, daca pariati pe fotbal alte optiuni la acest nivel nu mai exista, asta e clar. Deci daca ai cont aici si joci 20 RON pe un bilet, primesti 22 RON freebet tot pentru Cupa Mondiala. Oferta poate fi accesata in fiecare zi cand sunt meciuri de la Mondial 2022.

Cum sa primesti freebet 20 lei zilnic daca pariezi pe Mondial cu Superbet

 1. Intra in contul tau Superbet (Nu ai cont? Da click aici!)
 2. Accepta oferta primita in contul tau
 3. Pariaza minim 20 LEI pe un bilet cu meciuri de la Mondial, cota minima 1.65 per bilet simplu sau cota minima 2.50 pe bilet acumulator
 4. Asteapta finalizarea biletului si primesti 22 lei freebet

Termeni si conditii

 • Oferta este dedicata tuturor clientilor de la Superbet
 • Perioada campaniei promotionale este 20 noiembrie – 18 decembrie 2022
 • Trebuie sa acceptati oferta de pariu gratuit in fiecare zi din contul vostru
 • Oferta este valabila in fiecare zi in care se joaca meciuri la Mondial
 • Trebuie sa jucati un bilet pre-meci sau live la cota minima 1.60 per bilet simplu sau cota minima 2.50 pe bilet multiplu, selectii exclusiv de la Cupa Mondiala 2022 cu o miza totala de minim 20 RON
 • Dupa finalizarea biletului primesti foarte rapid un FREEBET de 22 lei
 • Freebet-ul primit poate fi folosit pe orice eveniment sportiv in termen de 3 zilei

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.