Pariuri online

Pariu fara risc 100 RON si 5 RON bonus fara depozit in fiecare zi la Betfair

Betfair pariuri online aduce clientilor noi o promotie de inregistrare excelenta. Te inscrii pana pe 29 mai si obtii 100 RON pariu 100% fara risc dar si 5 RON bonus fara depozit in fiecare zi.


Betfair ne aduce o noua promotie de inscriere, pentru cunoscatori aceste bonusuri existau deja dar acum vor fi oferite la pachet pentru clientii care isi fac cont pana la finalul lunii.

Inscrie-te pe Betfair Romania folosind codul ZSKW07 si alimenteaza contul cu cel putin 25 RON. Vei primi garantat un pariu 100% fara risc de pana la 100 RON dar si 5 RON bonus fara depozit in fiecare zi pana pe 29 mai.

Despre pariul fara risc

Daca faci un pariu simplu de pana la 100 RON pe orice eveniment sportiv esti asigurat! Daca acest pariu este pierzator primesti banii inapoi CASH in limita a 100 RON.

Despre bonusul de 5 RON zilnic

Acest bonus este sub forma de freebet si are o valoare de 5 RON. Este valabil 24h de la acordare. Va fi nevoie sa il revendici manual din contul tau.

Pariu fara risc + bonus fara depozit pentru clientii noi de la Betfair

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul promo: ZSKW07
  2. Fa un depozit de cel putin 25 RON
  3. Plaseaza un pariu simplu de pana la 100 RON
  4. Daca pariul este pierdut, primesti banii inapoi cash
  5. Pana pe 29 mai primesti in fiecare zi 5 RON freebet fara depozit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.