Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pariul combinat la Betfair

Nota utilizatori: Evaluare

Pariul combinat la Betfair

Daca vrei sa joci la un meci solist, numar de goluri, marcatori, rezultatul intr-o anumita repriza sau orice alt pariu acum o poti face pe un singur bilet. Betfair ofera aceasta posibilitate sa combini practic cate pariuri vrei tu de la acelasi meci pe un singur bilet.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Toti clientii
Bilet Single
Tipuri de pariuri Toate
Cota minima Fara
Pariaza Citeste recenzia

In fiecare zi avem cel putin un meci in care avem mare incredere in care putem da fara probleme 2,3 sau mai multe recomandari, dar ce ar fi sa putem sa si jucam acele recomandari pe un singur bilet? Aceste pariuri combinate pentru un singur meci nu sunt o noutate, le-am mai vazut la casele offline dar iata ca acum Betfair aduce aceasta functie foarte interesanta pentru toti pariorii. Ca sa explicam pe scurt sa zicem ca vrei la un anumit joc sa pariezi pe 1 solist, peste 2.5 goluri, ambele marcheaza, X da gol, peste 2 goluri in repriza a doua, etc. Am dat doar cateva exemple de optiuni de pariere pentru ca sunt n combinatii.

100% până la 550RON
Pariază acum

bilet combi betfairAcum iti poti face un bilet „nebun” cu multiple pariuri de la acelasi meci. Noi am incercat aceasta optiune pe site-ul celor de la Betfair, prima oara am vrut sa folosim functia la un meci din Cupa Romaniei, dar nu a mers, asa ca am ales unul din Cupa Ligii Angliei – deci optiunea este disponibila pentru jocurile mai cunoscute la nivel mondial. Ca sa vezi daca te poti folosi de aceasta functie intra in oferta unui meci si cauta in partea de sus „Pariu Combinat„. Dupa ce s-au incarcat optiunile de pariere din acea fereastra nu ramane decat sa-ti alegi pariurile pe care vrei sa le faci. Pe bilet apar doar cateva combinatii de exemplu solistul, nr. de goluri in total, nr. de goluri la pauza si marcatorul. Nu mai puteti adauga alte meciuri pe acest bilet cu pariuri combinate. Pariu Combinat poate fi folosit doar pe meciurile de fotbal, nu si pe alte sporturi.

Pariaza

Recenzii pentru Pariu combinat Betfair

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more