Pariuri online

Pariul combinat la Betfair

Daca vrei sa joci la un meci solist, numar de goluri, marcatori, rezultatul intr-o anumita repriza sau orice alt pariu acum o poti face pe un singur bilet. Betfair ofera aceasta posibilitate sa combini practic cate pariuri vrei tu de la acelasi meci pe un singur bilet.


In fiecare zi avem cel putin un meci in care avem mare incredere in care putem da fara probleme 2,3 sau mai multe recomandari, dar ce ar fi sa putem sa si jucam acele recomandari pe un singur bilet? Aceste pariuri combinate pentru un singur meci nu sunt o noutate, le-am mai vazut la casele offline dar iata ca acum Betfair aduce aceasta functie foarte interesanta pentru toti pariorii. Ca sa explicam pe scurt sa zicem ca vrei la un anumit joc sa pariezi pe 1 solist, peste 2.5 goluri, ambele marcheaza, X da gol, peste 2 goluri in repriza a doua, etc. Am dat doar cateva exemple de optiuni de pariere pentru ca sunt n combinatii.

bilet combi betfair

Acum iti poti face un bilet “nebun” cu multiple pariuri de la acelasi meci. Noi am incercat aceasta optiune pe site-ul celor de la Betfair, prima oara am vrut sa folosim functia la un meci din Cupa Romaniei, dar nu a mers, asa ca am ales unul din Cupa Ligii Angliei – deci optiunea este disponibila pentru jocurile mai cunoscute la nivel mondial. Ca sa vezi daca te poti folosi de aceasta functie intra in oferta unui meci si cauta in partea de sus “Pariu Combinat“. Dupa ce s-au incarcat optiunile de pariere din acea fereastra nu ramane decat sa-ti alegi pariurile pe care vrei sa le faci. Pe bilet apar doar cateva combinatii de exemplu solistul, nr. de goluri in total, nr. de goluri la pauza si marcatorul. Nu mai puteti adauga alte meciuri pe acest bilet cu pariuri combinate. Pariu Combinat poate fi folosit doar pe meciurile de fotbal, nu si pe alte sporturi.


Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.