Pariuri online

Pariaza pe Romania - Macedonia de Nord cu 100 RON asigurare

Romania - Macedonia de Nord se joaca joi seara de la ora 21:45 in prima etapa din preliminariile pentru Cupa Mondiala 2022, iar la Betfair putem paria pe acest duel 100% fara risc cu o asigurare de 100 RON CASH.


Start in calificarile pentru Cupa Mondiala din Qatar 2022, Romania – Macedonia de Nord se joaca joi seara si este prima confruntare din aceste preliminarii pentru Mirel & elevii sai. Jucam acasa, avem jucatori mai buni si toate argumentele de partea noastra pentru a obtine cele 3 puncte. Cota la 1 solist in acest eveniment este una atractiva si merita incercata, daca aveti emotii trebuie sa stiti ca la Betfair avem o promotie de asigurare foarte buna.

Daca ne facem un cont nou la Betfair Romania putem miza plasa un prim pariu fara niciun risc. Daca acest prim pariu este pierdut, primim banii inapoi CASH, in limita a 100 RON.

Este o promotie simpla dar foarte buna, daca nu ai cont nu mai sta pe ganduri si deschide un cont la Betfair folosind codul special. Fa un depozit de minim 25 RON si apoi plaseaza un pariu la orice cota. Ai 2 variante posibile de la care nu ai cum sa iesi pe minus.

  • pariul e castigat, bravo, ai luat banii si oferta a fost utilizata
  • pariul e pierdut, dar nu e nicio problema, primesti miza inapoi cash in limita a 100 RON

Cateva T&C despre oferta 100 RON cashback de la Betfair

  • depozit minim 25 RON
  • nu se califica depozitele prin Skrill sau Neteller
  • nu se iau in calcul pariurile complexe gen Lucky 15
  • pariul nu este valabil daca folosesti Cash-out
  • pariurile plasate cu bani bonus, pariuri pe Exchange sau pariurile anulate nu sunt valabile

Pariaza fara risc pe Romania – Macedonia de Nord cu 100 RON asigurare

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZSKW07 
  2. Fa un depozit de minim 25 RON
  3. Daca primul pariu plasat este pierdut, primesti banii inapoi cash in limita a 100 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.