Pariuri online

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor și câștigă 50 RON freebet

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor și câștigă 50 RON pariu gratuit. Oferta de la Superbet este valabilă pentru toți clienții.


Fie suntem pariori de ocazie, pariori înrăiți sau doar microbiști, meciurile din Liga Campionilor stranesc cele mai puternice emoții. Dacă vreți profitați la maxim de această competiție trebuie știți Superbet oferă tuturor clienților o promoție de neratat. Pariază pe meciurile din UEFA Champions League minim 50 RON și primești 50 RON pariu gratuit!

În fiecare săptămâna de UCL ai șansa de a câștigă 50 RON freebet. Plasează bilete care conțină doar selecții din Liga Campionilor cu o miza de minim 50 RON și cote minime 1.60/bilete simple sau cota minimă 2.50/bilete acumulator.

Cum poți câștiga 50 RON freebet dacă pariezi pe UCL?

 1. Intră în contul tău Superbet (sau deschide cont nou de aici)
 2. Acceptă oferta Pariază 50 RON & Câștigi 50 RON freebet pentru meciurile UCL din fiecare săptămâna
 3. Pariază minim 50 RON pe un bilet cu selecții doar din meciurile de Liga Campionilor (cota minimă 1.60 la bilete simple sau cota minimă 2.50 la bilete acumulator)
 4. Primești 50 RON pariu gratuit valabil la Sport

Termeni si conditii

 • Oferta este valabilă atât pentru clienții deja înregistrați cât și pentru clienții noi
 • Înainte de a participa trebuie acceptați oferta
 • Plasați un bilet cu minim 50 RON la cota minimă 1.60 pentru biletele simple sau cota minimă 2.50 pentru bilete multiple
 • Biletul trebuie conțină exclusiv selecții din Liga Campionilor
 • Puteți câștiga un freebet de 50 RON pe săptămână
 • Puteți participa în fiecare săptămână în care sunt meciuri din UEFA Champions League, dar de fiecare dată trebuie apară oferta o acceptați
 • Pariul gratuit poate fi folosit pe Sport

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.