Pariuri online

Pariaza pe finala Ligii Campionilor si obtine doua FreeBet-uri

Sambata seara se joaca finala UEFA Champions League 2022 iar la Sportingbet putem obtine 2 freebet-uri daca plasam un pariu pe Liverpool - Real Madrid.


Spectacol garantat in finala Champions League 2022 dintre Liverpool si Real Madrid, doua echipe care au ajuns clar pe merit in ultimul act, daca Liverpool a avut parte de adversari mai slabi ce nu i-au pus probleme, Real Madrid a dat peste cele mai grele nume posibile. Din nou madrilenii pornesc cu sansa a doua, la fel ca in ultimele meciuri, dar asta nu i-a deranjat prea mult. LFC condusa de Klopp are un joc agresiv, nu lasa prea multe spatii adversarilor si face un presing avansat in jumatatea adversa.

Daca pariezi la Sportingbet pe finala Liverpool vs Real Madrid, primesti automat 2 freebet-uri in valoare de 20 RON fiecare.

Cum poti obtine pariuri gratuite daca pariezi pe finala UCL la Sportingbet

  1. Intra in contul tau Sportingbet (click AICI daca nu ai cont)
  2. Opteaza la promotie
  3. Plaseaza un pariu pre-meci de minim 40 RON la cota de minim 2.00 pe Liverpool – Real Madrid
  4. Indiferent de rezultatul pariului tau, primesti 20 RON freebet pentru a miza live pe Liverpool – Real Madrid dar si 20 RON freebet pentru Liga Natiunilor

Termeni si conditii pentru oferta Sportingbet cu 2 freebet-uri la finala Ligii Campionilor

  • Oferta este valabila pentru toti clientii
  • Trebuie sa optezi manual in promotie din pagina dedicata
  • Oferta este valabila pana la ora de start a meciului
  • Pentru a te califica trebuie sa faci un pariu de minim 40 RON pe o cota de minim 2.00 inainte sa inceapa finala Liverpool – Real
  • Primesti automat 20 RON freebet LIVE valabil doar pentru Liverpool – Real
  • Mai primesti inca un pariu de 20 RON disponibil pentru meciurile de Liga Natiunilor de saptamana viitoare

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.