Pariuri online

Pariaza pe finala Europa League si castiga 25 RON pariu gratuit

Manchester United porneste ca favorita in finala Europa League cu Villarreal din aceasta miercuri, pe buna dreptate, are un lot mult mai valoros. Daca nu apare vreo surpriza, atunci ar trebui sa o vedem pe United ca ridica trofeul. <b>Unibet ne ofera un pariu gratuit de 25 RON daca pariem pe finala UEL.</b>


Avem o multime de promotii la pariuri pentru Villarreal vs Manchester United, finala Europa League 2021. Prezenta lui United nu este o surpriza in aceasta faza, pentru ca oricum era una dintre favoritele la castigarea competitiei. In plus “diavolii” au eliminat pana acum adversari ceva mai dificili decat Villarreal. “Submarinul galben” a fost o surpriza care a ajuns pe merit pana aici, profitand de un traseu relativ accesibil, cel mai puternic adversar intalnit a fost in faza precedenta, cand au trecut de Arsenal.

Unibet Romania ne aduce o promotie simpla dar foarte pretioasa pentru finala Europa League. Putem castiga un pariu gratuit de 25 RON daca folosim functia “Creare pariu” de la Unibet pe Villarreal – United.

Oferta se adreseaza tuturor clientilor Unibet. Plaseaza cu cel putin 50 RON un bilet pe finala Europa League prin functia “Creare pariu” – adica poti selecta pariuri diferite de la acelasi meci pe un singur bilet. Trebuie sa alegi cel putin 2 pronosticuri la cote de minim 1.40. Imediat dupa plasarea acestui pariu primesti 25 RON pariu gratuit fara cota minima sau alte cerinte. Promotia este valabila pana la ora de start a meciului Villarreal vs United.

Cum poti obtine 25 RON pariu gratuit cu Unibet?

  1. Intra in contul tau Unibet (Click aici daca nu ai cont)
  2. Plaseaza un pariu pe finala Europa League folosind functia “Creare pariu”
  3. Miza minima este de 50 RON iar cota minima per selectie este 1.40
  4. Dupa ce ai plasat pariul primesti 25 RON pariu gratuit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.