Pariuri online

Pariază pe calificări Euro 2024 și câștigă 25 RON freebet

Pariază pe calificări Euro 2024 și câștigă 25 RON freebet. Iată aici detalii despre oferta Winmasters prin care puteți obține un pariu gratuit.


De pe 23 martie încep calificările pentru Euro 2024, iar timp de câteva zile avem meciuri cu echipele naționale, inclusiv România. Fiind singurele meciuri importante mai mult ca sigur pariorii vor încerca câteva bilete cu aceste evenimente. Dacă vrei câștigi ceva în plus îți recomandăm promoția de la Winmasters care acordă 25 RON freebet dacă pariați pe meciurile din preliminariile Euro 2024.

Cum poți obține 25 RON freebet dacă pariezi pe Calificări Euro 2024 prin Winmasters?

  1. Intră în contul tău Winmasters (Dacă nu ai cont, dă click aici să te înregistrezi)
  2. Plasează un bilet combo pe calificările Euro 2024 din perioada 23-25 Martie (minim 5 selecții) la cota minimă 1.65 per eveniment și o miză totală de cel puțin 50 RON
  3. Indiferent de rezultatul biletului primești 25 RON freebet

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții
  • Pentru a va califica trebuie plasați un bilet combo, cu cel puțin 5 meciuri din calificările Euro 2024 din zilele 23, 24 sau 25 Martie 2023
  • Cota minimă pentru fiecare selecție este 1.65
  • Miza minimă per bilet trebuie fie 50 RON
  • Indiferent de rezultatul biletului plasat, primiți cadou 25 RON freebet
  • Pariul gratuit poate fi folosit pe orice sport
  • Pariul gratuit este valabil 3 zile după acordare

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.