Pariuri online

Pana la 225 RON in pariuri gratuite la 888sport

888sport Romania vine cu o noua promotie de senzatie pentru Euro 2020: plaseaza pariuri folosind functia: "Creeaza-ti pariul" si castiga pana la 225 RON in pariuri gratuite. Oferta este valabila atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii vechi, trebuie doar sa urmati indicatiile noastre din acest material.


Oferta pentru clientii noi

Castiga 200 RON in pariuri gratuite cand plasezi primul tau pariu de minim 50 RON folosind functia: “Creeaza-ti pariul”. Nu uita ca trebuie sa te inscrii doar de pe link-urile afisate din acest material si sa depui folosind codul special: GET40. Cota minima trebuie sa fie de 2.00. Freebet-urile incasate sunt valabile timp de 7 zile.

Oferta pentru toti clientii

Castiga 25 RON pariu gratuit cand plasezi un pariu pe Euro 2020 de minim 50 RON, la cota minima 2.00 folosind functia “Creeaza-ti pariul”. Oferta este disponibila o data pe zi, in fiecare zi. Deci pe toata durata turneului Euro 2020 puteti incasa pariuri gratuite. Pariul gratuit incasat este valabil o singura zi.

Suna foarte bine aceasta promotie mai ales ca este valabila pentru toata lumea. Daca iti faci un cont nou poti incasa 200 RON freebet iar ca si client inregistrat beneficiezi in fiecare zi de 25 RON freebet daca pariezi pe Euro 2020. Ideea acestei campanii este de a promova functia “Creeaza-ti pariul”, o optiune foarte buna prin care poti combina diferite tipuri de pariuri de la unul sau mai multe evenimente pe acelasi bilet.

Pana la 225 RON in pariuri gratuite la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888SPORT de aici
  2. Fa un depozit de minim 50 RON folosind codul: GET40
  3. Pariaza folosind functia “Creeaza-ti pariul”
  4. Castiga 200 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.