Pariuri online

Extragere cu premii de 10.000 RON pe Liga 1

Extragere cu premii de 10.000 RON pe Liga 1 in noul sezon cu Unibet. Plaseaza pariuri pe meciurile din Liga 1 si obtine sanse la tragerea la sorti. 10 premii de cate 1000 RON cash se acorda in fiecare etapa promotionala.


Liga 1 este in desfasurare de cateva etape, a inceput un nou sezon care se anunta cel putin la fel de disputat precum cele din ultimii ani. Principalele favorite sunt CFR Cluj, Craiova si FCSB. Dar mai apar din spate alte echipe ce vor pune mari probleme echipelor din top, batalia este foarte incinsa pentru play-off.

Cand vine vorba de calitate fotbalistica, in Liga 1 nu avem cu ce sa ne laudam, jucatori slabi care atunci cand dau de partide in cupele europene sunt depasiti total. Totusi ne pricepem foarte bine sa plasam pariuri castigatoare pe aceasta competitie, deoarece cunoastem foarte bine cluburile romanesti.

Daca aveti nevoie de un motiv in plus sa pariati pe Liga 1 din Romania pe Unibet puteti paria pe aceasta competitie pentru a obtine sanse la tragerea la sorti pentru premii totale de 10.000 RON.

Trebuie sa plasati cel putin 25 RON pe orice eveniment din Liga 1 si primiti o sansa la tragerea la sorti. Cu cat mai multe pariuri eligibile plasate pe Liga 1 cu atat mai multe sanse de castig la tragerea la sorti. Se acorda 10 premii a cate 1000 RON cash pentru 10 participanti norocosi.

Extragere cu premii de 10.000 RON pe Liga 1

  1. Intra in contul tau Unibet (sau deschide cont nou)
  2. Opteaza la promotie
  3. Plaseaza un pariu de minim 25 RON
  4. Castiga o parte din 10.000 RON cash

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.