Nu reprezinta un secret faptul ca romanii si nu numai doresc ca, inainte de a isi investi proprii bani intr-o casa de pariuri, sa testeze piata plasand pariuri cu bani oferiti “din partea casei”. Casa de pariuri Baumbet, care a debutat de curand in mediul online, prezinta si ea o astfel de facilitate, aici putand obtine 10 lei fara depozit, tot ce trebuie sa faci fiind sa iti creezi un cont. Completeaza apoi campul “COD PROMOTIONAL” de pe pagina de inregistrare cu …. (codul promotiei).

Dupa efectuarea acestei actiuni trimite un e-mail la adresa promotion@baumbet.ro, in care sa precizezi codul tau promotional. Contul tau va fi creditat in maxim 24 ore de la trimiterea mailului cu 10 lei bonus fara depozit.

Cerintele de pariere trebuie sa fie indeplinite in termen de 5 zile de la data creditarii bonusului. La pariuri sportive trebuie rulat bonusul de 10 ori la cote egale sau mai mari de 1.7, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.7. Bonusul va fi anulat daca vei plasa doua sau mai multe bilete pe acelasi eveniment, dar cu rezultate finale diferite.

BONUS: 100% până la 500RON
Pariază acum

Sa spunem insa ca oricand poti opta pentru bonusul la primul depozit, in valoare de 100% pana la 500 lei. Pentru asta trebuie sa apesi butonul “Ia bonusul acum”, care iti apare pe fond albastru in pagina promotiei. Atentie, butonul trebuie apasat inainte de a efectua primul depozit. Daca depui in locatiile Baumbet (agentii offline), dupa realizarea depunerii trebuie sa apesi acelasi buton albastru din pagina online.

Suma bonus va fi creditata imediat dupa efectuarea primului depozit, sau, daca depui offline, dupa apasarea butonului “Ia bonusul acum”. Bonusul va putea fi accesat dupa ce vei rula o data suma depozitului, pe un eveniment sportiv cu o cota minima de 1.7, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.7. Apoi valoarea depozitului, impreuna cu a bonusului primit, trebuie rulate de 5 ori pe o cota minima de 1.7 in termen de 30 zile, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.7.

Deschide cont