Pariuri online

Golden Goals - concurs gratuit de pronosticuri

La jocul Golden Goals participantii trebuie sa indice scorul corect la un anumit numar de partide de fotbal ales de Betfair. De obicei se dau la pronosticat 6 meciuri, iar persoana care indica scorul corect la toate meciurile ia jackpot-ul, adica premiul cel mare ce poate ajunge la 1.000.000 RON.


Golden Goals este un concurs de pronosticuri care se adreseaza tuturor clientilor de la Betfair, fie ca aveti sau nu bani in cont, puteti participa. Se desfasoara in fiecare saptamana o noua etapa care afiseaza 6 meciuri din campionate de top la care trebuie sa indicati scorul exact. Daca ai avut noroc sa nimeresti toate cele 6 scoruri corecte ai castigat jackpot-ul de 1.000.000 RON in bani reali, daca sunt mai multe persoane care indica scorurile corect atunci premiul se imparte in mod egal. Organizatorii s-au gandit ca nu este chiar simplu sa indicam 6 scoruri corecte de aceea mai ofera un premiu de consolare de 2500 RON pe runda daca nu se castiga jackpot-ul.

Cine poate participa?

Toti clientii care au cont la Betfair, te poti inscrie in pagina dedicata concursului Golden Goals cu parola si user-ul de la contul tau Betfair. Dupa ce ai intrat in pagina dedicata poti vedea meciurile etapei dar si pronosticurile pe care le-ai dat in trecut.

Ce pot castiga?

Daca esti inspirat si ghicesti scorul la toate partidele propuse de Betfair obtii jackpot-ul de 1.000.000 RON. Mai exista un premiu de 2500 RON la fiecare etapa care se acorda doar daca nu s-a luat jackpot-ul, celor care au indicat cat mai multe scoruri corecte. Primii 10 participanti din fiecare runda primesc cate 50 RON bonus. La sfarsitul competitiilor europene, adica la sfarsitul Golden Goals utilizatorul cel mai bine pozitionat in clasamentul general (adica cel cu cele mai multe scoruri corecte) ia un premiu de 10.000 RON.

Cum dau pronosticuri?

Daca inca nu ai cont la Betfair sau inca nu ai intrat pe pagina Golden Goals da click AICI. O sa ajungi pe pagina dedicata concursului iar in partea de sus o sa vezi numarul rundei, putin mai jos meciurile la care trebuie sa dai scorul corect iar in dreapta scorurile pe care deja le-ai dat. Dupa ce ai completat scorul la toate evenimente in partea de jos ai “Trimite raspunsul”, dai click si gata.


Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.