Pariuri online

Cote marite la pariuri Liverpool - Real Madrid prin 888sport

Cote marite la pariuri Liverpool - Real Madrid prin 888sport. Inscrie-te acum pentru a profita de cotele speciale la Finala Champions League 2022. Poti castiga pana la 525 RON freebet printr-un pariu de doar 25 RON.


Finala Champions League 2022 se joaca in aceasta sambata, 28 mai, de la ora 22:00. Liverpool – Real Madrid se intalnesc pe Stade de France intr-o finala ce ar putea avea orice deznodamant. LFC a avut un traseu ceva mai lejer pana in ultimul act, dar asta nu inseamna ca nu a meritat sa ajunga aici, are un joc solid sub comanda lui Klopp. Real Madrid a avut un sezon fabulos pana acum, pe langa trofeul obinut in La Liga, a trecut de adversari precum Manchester City, Chelsea si PSG pentru a ajunge in finala UCL 2022. Joaca in acest meci pe cotele marite la pariuri 1×2 Liverpool – Real Madrid pentru castiguri imbunatatite.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Liverpool – Real Madrid de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Liverpool – Real Madrid de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 525 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Liverpool – Real Madrid de la 888sport din 28 mai 2022

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.