Pariuri online

Cota marita 8.00 pentru victorie Atletico Madrid in deplasare la Valladolid

Sambata se joaca ultima etapa in La Liga, este etapa in care se va decide noua campioana din Spania. Atletico Madrid joaca in deplasare la Valladolid, iar pentru a fi 100% sigura ca va castiga titlul trebuie sa obtina cele 3 puncte. Deschide cont la Betfair si pariaza pe cota speciala pentru un castig de pana la 200 RON freebet.


Valladolid se afla pe locul 19/20 si este foarte aproape de retrogradare, doar cu o minune se mai poate slava de la retrogradare. Nu doar ca trebuie sa castige un meci ce pare a fi imposibil, cu Atletico Madrid, dar trebuie sa astepte ca atat Elche cat si Huesca sa nu obtina puncte in ultima runda.

Calculele sunt destul de simple pentru Atletico Madrid, daca se impune sambata seara pe terenul celor de la Valladolid, castiga titlul indiferent de ce va face Real Madrid. Atletico nu a aratat grozav in ultimele etape, dar totusi a reusit sa castige. E clar ca presiunea din acest final sezon se simte, de aceea victoriile vin mai greu si la limita.

Madrilenii au un palmares excelent cu Valladolid, au castigat majoritatea meciurilor din ultimii 10 ani, ultima data cand Atletico a pierdut in fata lui Valladolid se intampla in 2009.

Pare ca acest meci poate avea un singur deznodamant, si anume victoria lui Atletico Madrid. Este presiune de ambele parti, gazdele mai viseaza, pentru ca doar atat mai pot face, pentru salvarea de la retrogradare, in timp ce Atletico Madrid nu poate rata titlul in chiar ultima etapa.

Inscrie-te pe Betfair Romania si poti juca pe victorie Atletico Madrid la cota marita 8.00. Oferta se adreseaza doar clientilor noi si puteti miza cel mult 25 RON. Nu uitati sa folositi codul special la inscriere. Castigul de cel mult 200 RON este acorda ca un freebet ce are conditii de rulaj x1 la cota minima 1.20.

Cota marita 8.00 pentru victorie Atletico Madrid in deplasare la Valladolid

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul ZFBNTR
  2. Plaseaza un pariu simplu pe victorie Atletico Madrid la COTA NORMALA AFISATA PE SITE
  3. Se accepta cel mult 25 RON miza la aceasta promotie
  4. Daca pariul este castigator, miza iti va fi returnata cash iar restul banilor pana la 200 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.