Pariuri online

Cota marita 10 pentru victorie Manchester City in finala Champions League

Betfair Romania ofera clientilor noi o cota marita de 10.00 la pariuri pentru victorie Manchester City in finala Champions League de sambata. Puteti castiga pana la 250 RON sub forma de FREEBET cu o investitie de doar 25 RON.


Finala Champions League 2021 este una 100% britanica, se intalnesc doua cluburi din Premier League. Manchester City a avut un parcurs aproape perfect pana aici, a trecut din faza eliminatorie de Gladbach, Dortmund si PSG, castigand toate meciurile atat tur cat si retur.

Chelsea a avut poate un traseu putin mai dificil, dupa ce a trecut de faza grupelor a eliminat pe rand pe Atletico Madrid, FC Porto si Real Madrid, pierzand in fazele eliminatorii un singur duel. Trebuie sa recunoastem ca prezenta londonezilor in ultimul act este o miza surpriza.

Avem multe oferte pentru aceasta finala ce se va disputa sambata seara la Porto, va prezentam putin mai jos o promotie de cota marita pe Betfair Romania.

Este clar ca Manchester City este marea favorita in aceasta finala, are un lot mult mai bun, are o forma excelenta iar pe banca sta cel mai bun antrenor din lume. Chelsea a aratat slabiciuni in acest final de sezon si a prins cu mult sansa ultimul loc de UCL pentru sezonul viitor.

Daca te inscrii pe Betfair folosind codul special mentionat mai jos, poti juca pe victorie Manchester City la cota marita 10.

Cota marita 10 pentru victorie Manchester City in finala Champions League

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: ZFBNTT
  2. Fa un pariu de cel mult 25 RON pe victorie Man City in finala UCL cu Chelsea
  3. Daca pariul tau este castigator, miza o primesti inapoi CASH, iar restul banilor pana la 250 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.