Pariuri online

Câștigă 25 RON freebet folosind BetBuilder la Andreescu vs Răducanu

Pariază 50 RON folosind BetBuilder la Winmasters la partida Bianca Andreescu vs Emma Răducanu si câștigă 25 RON freebet.


Marți la ora 17:00 a României în primul tur la Miami WTA avem o partidă foarte interesantă, este vorba de meciul Bianca Andreescu vs Emma Raducanu. Ambele sportive au origini din România dar din păcate ele reprezintă alte țări. Cele două sportive nu au încă parcursul pe care specialiștii îl așteptau, au avut perioade bune dar în prezent au scăzut destul de mult în clasamentul WTA.

Cu siguranță pentru pariori acest meci este de jucat, cam toată oferta de la Miami este de urmărit pentru fotbalul a intrat în pauza internațională.

Funcția BetBuilder de la Winmasters este una de top și trebuie încercată. Joacă cel puțin 3 selecții pe meciul Andreescu vs Raducanu la cota minimă 1.65 per selecție și miza minimă 50 RON. Indiferent de rezultatul meciului câștigi 25 RON freebet pe care îl poți folosi pe orice eveniment sportiv.

Cum poți câștiga 25 RON freebet folosind BetBuilder de la Winmasters?

  1. Intră în contul tău Winmasters (Nu ai cont? Dă click aici! )
  2. Plasează un bilet cu BetBuilder pe Bianca Andreescu vs Emma Răducanu (21.03.2023) alegând minim 3 selecții la cota minimă 1.65 și miza minimă 50 RON
  3. Indiferent de rezultat primești 25 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.