Pariuri online

Castiga 200 RON freebet pentru finala UCL cu un pariu de doar 50 RON

O noua promotie de la 888sport Romania pentru finala UEFA Champions League. Clientii noi care isi fac cont si plaseaza un pariu cu cel putin 50 RON primesc automat 100 RON freebet pentru Finala Champions League dar si 100 RON freebet pentru Euro 2020.


Manchester City sau Chelsea? Cine este favorita ta? Cred ca in Romania numarul fanilor lui Chelsea este mult mai mare, dar in intreaga lume situatia este la fel. Man City a crescut mult in ultimii 10 ani, iar multi tineri s-au decis sa tina cu aceasta echipa pentru ca au ajuns jucatori foarte buni la aceasta echipa iar performantele au aparut.

Pana la urma ca fani neutri ne dorim o finala spectaculoasa, iar ca pariori implicati in acest eveniment, nedorim evident sa ne iasa pariul plasat. Chiar daca este un singur meci cu siguranta se vor plasa numeroase pariuri pe acest meci. Incepand de la cele pre-live prin care mai nou la majoritatea agentiilor online se pot combina mai multe tipuri de pariuri, avem si pariurile live care sunt din ce in ce mai utilizate.

888sport Romania ne aduce o promotie excelenta cu ocazia finalei Uefa Champions League din acest an. Cu un simplu pariu de 50 RON putem obtine 100 RON freebet pentru finala UCL dar si 100 RON freebet pentru Campionatul European.

Castiga 200 RON freebet pentru finala UCL cu un pariu de doar 50 RON

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON folosind codul: FINAL40
  3. Plaseaza un pariu simplu, de minim 50 RON la o cota de minim 1.50 pana la ora de start a finalei UCL 2021
  4. Primesti automat 100 RON freebet valabil pentru City – Chelsea
  5. Primesti extra inca 100 RON freebet valabil pentru Euro 2020

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.