Pariuri online

Bonus 39 RON fara depozit la pariuri online Superbet

In perioada 7-14 aprilie putem obtine 39 RON bonus fara depozit la pariuri online Superbet. Tot ce trebuie sa facem este sa deschidem un cont nou la Superbet din link-urile afisate aici (deoarece este o oferta exclusiva) si sa ne verificam contul. In cel mult 48h vom primi 39 RON bonus fara depozit.


Superbet ne tine aproape cu unele dintre cele mai bune promotii de pe piata. Avem evident promotii si pentru clientii deja inregistrati cum ar fi Superspin prin care poti castiga premii zilnice fara depozit la roata norocului.

Clientii noi care isi fac un cont la Superbet in perioada 7-14 aprilie prin link-urile speciale din acest material vor primi 39 RON bonus fara depozit dupa ce isi verifica contul. In plus aceasta agentie mai ofera un pachet de bun venit de pana la 500 RON pentru primele 3 depozite.

Pentru a te califica pentru aceasta oferta procesul este foarte simplu, te inscrii, trimiti actele pentru verificarea identitatii (o poza cu buletinul) si astepti sa iti valideze contul. In cel mult 48h iti primestii banii bonus fara depozit pe care ii poti folosi la pariuri sportive.

Daca nu ai cont la Superbet noi te invitam sa te inregistrezi pentru ca nu ai nimic de pierdut, iti iei bonusul fara depozit si te joci pentru a vedea daca iti place sau nu platforma

Lucruri pe care ar trebui sa le stii despre bonus

  • bonusul are o valoare de: 39 RON
  • rulaj x5 la paruri pre-live & live
  • cota minima per eveniment: 1.60
  • bonusul se acorda in cel mult 48h de la verificarea contului

Cum obtii 39 RON bonus fara depozit la Superbet in perioada 7-14 aprilie

  1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI
  2. Verifica contul (KYC)
  3. In cel mult 48h primesti 39 RON bonus pentru pariuri sportive

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.