Pariuri online

Bonus 39 RON fara depozit pentru pariuri sportive

Daca nu ai cont pe Superbet te poti inscrie acum pentru a obtine bonusul de 39 RON fara depozit la verificarea contului. Oferta este valabila doar pana pe 5 Mai deci trebuie sa te grabesti! Acest bonus are conditii de rulaj foarte simple, deci chiar sa merita sa te inscrii pentru a primi GRATIS 39 RON.


In 2021 orice parior are de ales intre numeroase variante de a juca online. Sunt multe optiuni foarte bune, dar cei mai multi cauta bonusuri FARA DEPOZIT. Adica sa joace, sa aiba sanse de castiga bani fara nicio investitie. Vestea buna este ca sunt destul de raspandite astfel de promotii in ultima perioada, deci puteti castiga bani din pariuri cu 0 costuri.

De exemplu la Superbet Romania, exclusiv pentru clientii nostri, avem un bonus FARA DEPOZIT de 39 RON pentru pariuri pre-meci si pariuri live. Deci poti sa testezi platforma online de pariuri Superbet pe gratis, nu trebuie decat sa iti verifici contul dupa inregistrare.

In cel mult 48h de la verificarea contului (KYC) veti primi in cont banii bonus. Acest bonus primit este valabil timp de 7 zile de la acordare. Coditiile de rulaj sunt foarte lejere pentru un bonus dedicat sectiunii de Sport. Trebuie sa rulati bonusul de minim 5 ori la cota minima per eveniment de 1.60.

Detalii despre bonus

  • bonusul are o valoare de 39 RON
  • nu este nevoie de depozit
  • poate fi folosit doar in sectiunea Sport pentru pariuri pre-meci si pariuri live
  • bonusul are conditii de rulaj x5
  • bonusul va fi creditat in 48h

Nu cred ca trebuie sa vorbim prea mult despre aceasta oferta, orice bonus venit fara nicio investitie este garantat o promotie buna.

Obtine 39 RON bonus fara depozit la pariuri in perioada 27 aprilie – 5 mai

  1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI
  2. Verifica contul (KYC)
  3. In cel mult 48h primesti bonusul de 39 RON
  4. Bonusul are rulaj x5 la pariuri

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.