Pariuri online

Asigurare bilet Betfair, banii inapoi daca pierzi pe un meci


Orice parior a avut cel putin un bilet pierdut la un singur meci, iar acest sentiment este foarte neplacut, de multe ori spunem: “macar nu m-a scos doar un meci”, e frustrant sa pierzi la un singur meci. Betfair pariuri online nu poate sa ne asigure ca nu mai pierdem, dar totusi ne ajuta cu o promotie de asigurare pentru biletele multiple: daca pierzi pe un singur meci primestii banii inapoi cash.

Oricat de bine am analiza un bilet de pariuri, mai exista surprize, iar atunci cand jucam mize mari nu este deloc placut sa pierdem pe un singur meci. Betfair vine cu o solutie salvatoare pentru investitia noastra, orice bilet cu minim 3 selectii este asigurat folosind functia Acca Edge. Deci daca o singura selectie de pe biletul nostru eligibil este pierzatoare, primim banii pariati inapoi CASH.

Oferta de pariuri sportive la Betfair este una de top, avem multe selectii speciale dar si piete disponibile in sporturile mai putin cunoscute. Toate sporturile sunt acoperite, fiecare vreti sa pariati pe fotbal, tenis, baschet sau altele.

Oferta este valabila pentru toti clientii si trebuie activata atunci cand plasati un bilet, practic adaugati normal meciuri pe bilet iar daca pronosticurile sunt eligibile o sa apara in partea stanga logo-ul Edge. Dupa ce ai adaugat minim 3 pariuri aplica selectia Edge pentru bilet pentru a actualiza cota finala. Daca iti convine cota primita pentru selectiile tale nu ramane decat sa alegi miza si sa plasezi biletul.

Cum sa ai biletul de pariuri asigurat?

  1. Intra in contul tau Betfair (CLICK AICI DACA NU AI CONT)
  2. Adauga meciuri pe bilet, pentru fiecare pronostic eligibil iti apare logo-ul Edge in stanga
  3. Dupa ce ai ales minim 3 meciuri, poti aplica asigurarea Edge, la o noua cota finala
  4. Daca pierzi pe un singur meci Asigurarea Acca Edge de la Betfair te salveaza si iti da miza inapoi cash

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.