Pariuri online

Daca ai pierdut biletul la un singur meci, primesti banii inapoi

De acum ai o sansa in plus sa faci profit la pariuri sportive cu Winmasters, daca te scoate des cate un meci de pe bilet, trebuie sa stii ca la aceasta agentie primesti banii mizati inapoi daca pe biletele tale te-a scos un singur eveniment. Mai exact daca nu-ti iese un meci de pe tichet primesti miza inapoi sub forma de pariu gratuit.


Nu exista parior care sa nu fi pierdut cel putin un bilet la un singur meci, este cel mai frustrant lucru care ti se poate intampla, mai ales sa fie chiar si ultimul eveniment de disputat. Inainte pentru astfel de situatii se jucau biletele in sistem la -1 sau -2 insa aceste variante nu mai sunt rentabile pentru ca agentiile ofera un castig foarte mic. Cu totii ne dorim sa avem bilete castigatoare insa sanse scad cu cat adaugam mai multe jocuri pe tichetele noastre. Pentru asemenea probleme Winmasters a venit cu o oferta buna zicem noi, pe scurt daca te scoate un singur meci pe un bilet cu minim 5 evenimente primesti miza inapoi sub forma de freebet.

O sa explicam aici cum se poate folosi aceasta promotie de la Winmasters, e destul de simplu nici macar nu trebuie sa optati sau sa va inscrieti manual dintr-o pagina speciala. Intrati in contul vostru si pariati din orice sport un bilet multiplu (sa nu fie tip sistem) cu minim 5 selectii la cote 1,25 sau mai mari. Nu se califica pronosticurile de tip Handicap sau Banii inapoi la egal (DNB) iar miza minima pe un astfel de bilet trebuie sa fie de 20 RON. Daca un singur meci de pe acest tichet este pierdut, atunci Winmasters iti da banii mizati inapoi in limita a cel mult 50 RON, sub forma de pariu gratuit. Acest freebet poate fi folosit doar pe un bilet combo cu minim 5 selectii cu cote de minim 1.25 per selectie.

Cum primesc banii inapoi daca ma scoate un meci pe bilet?

  1. Intra in contul tau Winmasters (daca nu esti inscris da click aici)
  2. Plaseaza un bilet cu minim 5 selectii pe orice pariuri in afara de cele pe handicap
  3. Cota minima per meci sa fie de cel putin 1.25
  4. Miza minima per bilet de 20 RON
  5. Daca un singur meci este necastigator primesti 100% din miza plasata in limita a 50 RON, sub forma de pariu gratuit
  6. Pentru a revendica freebet-ul trimite un mail la support@winmasters.ro cu subiectul Asigurare pariu combo

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.