Pariuri online

Exclusiv | 50 RON pariuri gratuite la Australian Open

Luni a inceput Australian Open iar la Unibet avem pentru cititorii nostri o oferta exclusiva: 50 RON pariuri gratuite folosind codul promotional: <b>UNIPONTURI-50</b>. Daca esti client nou la agentia online Unibet, ai parte si de un bonus de bun venit de 100% pana la 300 RON.


Australian Open este cea mai importanta competitie sportiva ce se desfasoara in aceasta perioada. Nume grele vor participa inclusiv campioana noastra, Simona Halep. Au fost multe restrictii pentru jucatorii care si-au anuntat prezentat, totul ca sa fie o desfasurare cat mai aproape de normal in timpul pandemiei, adica cu spectatori in tribuna.

Unibet asigura o multime de pariuri speciale, pariuri live unice pentru partidele de la Australian Open. Daca vrei sa ai abosolut toate tipurile de paruri in timp real, atunci intra pe Unibet si foloseste functia Action Betting. Poti sa pariezi pe absolut orice in meciul de tenis pe tot parcursul jocului.

In plus aceasta agentie de pariuri online de top, ne aduce o multime de promotii atractive, iar pentru cititorii nostri avem chiar o oferta exclusiva: 50 RON pariu gratuit pentru toti clientii Unibet.

Daca intrati in contul vostru Unibet in sectiunea de Bonusuri puteti activa aceasta oferta folosind codul special: UNIPONTURI-50. Dupa ce ati activat oferta exclusiva ponturi-bune.ro, puteti plasa orice pariu de minim 50 RON la cota minima 1.50 pe Australian Open. Indiferent de rezultatul selectiei, veti primi 50 RON sub forma de pariu gratuit.

Atat pariurile live cat si cele pre-live sunt luate in considerare la aceasta promotie, iar pariul gratuit va fi acordat doar dupa ce pariul eligibil a fost stabilit. Dupa cum bine stiti, cand un pariu gratuit este folosit, miza nu este luata in considerare astfel: daca pariezi 50 RON pe cota 2, iar pariul este castigat, vei ramane cu profitul adica 50 RON! Partea buna e ca banii ramasi dupa folosirea pariului gratuita, sunt bani cash.

Obtine 50 RON pariu gratuit daca pariezi pe Australian Open 2021

  1. Intra in contul tau Unibet (Nu ai cont? DA CLICK AICI!)
  2. Intra in sectiunea Bonusuri din contul tau
  3. Foloseste codul promotional: UNIPONTURI-50
  4. Pariaza 50 RON la cota minima @1.50 pe orice eveniment de la Australian Open
  5. Primesti 50 RON pariu gratuit
  6. Fiecare client poate folosi o singura data aceasta promotie

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.