Pariuri online

50 RON bonus cash FARA DEPOZIT la Superbet

Vara devine din ce in ce mai fierbinte cu ofertele la pariuri: Superbet ne ofera 50 RON bonus CASH fara depozit in perioada 14-18 iulie 2021. Trebuie doar sa te inscrii din link-urile afisate in acest material si sa iti verifici contul!


Campionatul European s-a terminat? Nu este nicio problema, incepe Liga 1 si avem o multime de meciuri din calificarile pentru cupele europene. Superbet nu intra in vacanta si ne ofera cele mai bune bonusuri din online.

In perioada 14 – 18 iulie 2021 toti clientii noi care se inscriu din acest material si isi verifica contul primesc 50 RON bonus CASH fara depozit! In plus daca vrei sa faci un depozit te asteapta un pachet de pana la 500 RON bonus.

Bonusul special poate fi utilizat la pariuri sportive. Dupa verificarea contului veti primi banii bonus in cel mult 48h.

Acesta este un bonus exclusiv pentru afiliati, deci trebuie sa va inregistrati la Superbet din link-urile afisate in acest articol pentru a putea primi oferta.

Reguli bonus 50 RON cash

  • doar pentru clientii noi care se inscriu din aceste link-uri de pe pagina aceasta
  • inregistrari doar in perioada 14-18 iulie 2021
  • bonusul se acorda in cel mult 48h de la verificarea contului
  • valoarea bonusului este de 50 RON
  • este valabil doar la SPORT
  • are conditii de rulaj x5 la cota minima 1.60

50 RON bonus cash FARA DEPOZIT la Superbet

  1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI in perioada 14-18 iulie
  2. Verifica contul tau
  3. In cel mult 48h primesti 50 RON bonus valabil pentru sport

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.