Pariuri online

50% pana la 250 RON cashback pentru primul pariu plasat la Winbet

Inscrie-te acum pe Winbet si plaseaza primul tau pariu fara risc! Ai o asigurare cashback de 50% pana la 250 RON. Deci daca pariul plasat de tine este pierdut primesti jumatate din miza inapoi cash.


Inscrie-te acum pe Winbet si profita de o oferta speciala pentru primul tau pariu plasat la sport. Chiar si daca ai luat deja un bonus la sport pe aceasta casa de pariuri online, esti eligibil pentru: 250 RON CASHBACK.

Aceasta asigurare cashback reprezinta practic un pariu fara risc. Astfel daca primul tau pariu plasat este pierdut, tu primesti 50% din banii mizati inapoi, sub FORMA DE BANI CASH. Sa zicem ca plasezi un pariu de 500 RON, iar din pacate acest pariu este pierdut – primesti 250 RON inapoi cash!

Poate ca nu este cea mai grozava oferta de pe piata, dar totusi este ceva, sa ne primim jumatate din banii mizati inapoi in caz ca pariul plasat este pierdut. Iar cel mai important este ca banii primiti inapoi sunt bani cash, nu trebuie rulati.

Profita de 50% cashback pana la 250 RON la Winbet Romania

  1. Deschide un cont nou la WinBet de AICI
  2. Plaseaza un prim pariu pe sport
  3. Daca acest pariu este pierdut, primesti 50% pana la 250 RON din miza INAPOI, CASH!

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.